Zimní příprava finišuje!

Asi už jedno z posledních středečních cvičení „odmakali“ borci a borky MORAVEC Teamu minulou středu. Pravda, zima v minulých dnech arktickým počasím ukázala, že ještě stále „umí“, a že nechce opustit svoje pozice jen tak „bez boje“… Bude ale, chtíc – nechtíc, muset! Prognóza meteorologů pro nejbližší dny je jednoznačná a veskrze cyklistům přejícná!

IMG_4641
Štafetové souboje se vyznačovaly vzácnou vyrovnaností….

Že sezóna 2018 už „buší“ na dveře, toho jsou důkazem další dvě skutečnosti: 1. Dost silná skupina MORAVEC Teamu vyráží na jarní soustředění, kterým bývá zpravidla zimní příprava definitivně ukončena. 2. Taky závodní licence pro naše letošní úderné šiky už jsou také připraveny v oddílovém trezůrku k „ostrému“ použití… Každopádně minulou středu se ještě v benešovské tělocvičně tvrdě trénovalo v opět nadprůměrných počtech cvičících.

IMG_4657
Dobrý gólman – to je základní kámen každého úspěšného (nejen) florbalového teamu!

O rozběhání se postarala u dětí oblíbená hra „Mrazík“, ošizena nebyla ani rozcvička zakončená strečinkem. „Třídřepová vybiška“ a třikrát do kola zápolící „rybáři s rybičkami“ pomohly k vyladění dětí na závody tří šestičlenných štafet, které byly tentokrát koncipovány v hodně dynamickém tónu. Finišovalo se turnajem ve florbalu, když tři družstva ze štafet si to rozdala systémem každý – s kždým. Mače to byly vzácně vyrovnané: dva skončili nerozhodně (1:1 a 0:0), třetí pak těsným vítězstvím týmu, jehož lídrem byl Víťa Lipenský, 1:0. Mrkněte na pár fotek ze středy

Napsat komentář