Co se bude dít? (ST14)-2

Pro „the better“ mezi-oddílovou komunikaci!

Rád tlumočím iniciativu jednoho z Vás, rodičů!

Ahoj Moravci, poslední týdny jsem řešil jak se rychle domluvit na trénink, vyjížďku, omluvu z tréninku a podobně. Napadlo mě použít mobilní aplikaci WhatsApp, kterou většina co vás mám v kontaktech používá. 
Založil jsem tedy zkušebně skupinu Moravec. Vy z vás kdo tam nejsou a chcete využít této formy komunikace, proveďte následující kroky:
1. Nainstalujte si na mobil aplikaci WhatsApp.
 
2. Pošlete mi na mail ody55@atlas.cz kontakt na vás. (Jméno, Příjmení, mobil)
 
3. Já vás přidám do skupiny.
 
4. Až se vám objeví skupina v aplikaci, pošlete ostatním pozdrav se jménem a ostatní si vás uloží.
 
To je vše. Doporučuji alespoň jednoho zástupce z rodiny a vyzkušíme jak to bude fungovat. Pokud jsem někoho přidal do skupiny a nesouhlasíte s tím, omlouvám se. Napište mi a já vás odeberu.
Vlasta Odehnal
Úterý 2.4. 2019

Silniční trénink pod vedením Vlastíka Odehnala, Jirky Štěpaníka a Františka Paděry – sraz v 16.30 u ZŠ Benešov.

Středa 3.4. 2019

Pravidelný MTB trénink s Jirkou Vašíčkem, Adélou Šafářovou, Liborem Bartošem a Petrem Koudelkou. Sraz v 16.30, tentokrát „U Pazderny“ na Okrouhlé.

Čtvrtek 4. 4. 2019

Oficiální zahájení sezóny MORAVEC Team 2019. Od 17.00 hodin v restauraci Morava Benešov, kde předáním dresů a licencí našim rajdrům sezónu 2019 pomyslně odstartujeme. A taky se pokusíme o společné hromadné foto v nových dresech – pro sponzory…,

Sobota, neděle 6. – 7. 4. 2019
  • První závod Českého poháru horských kol v Kutné Hoře. Zde studujte propozice – Propozice-1.-závod-XCO-2019-Kutná-Hora (1) a zde je k dispozici oficiální rozpis soutěže – Rozpis-XCO-Strabag-2019-final. Organizace letošních výjezdů se vyřešila  při schůzce vedení oddílu s rodiči, která se proběhla v  pátek 29.3. 2019 od 18.00 v tělocvičně ZŠ Benešov. Doplňující pokyny Tondy Hanáka jsou tyto: 1. Závodníci nechť si vezmou do oddílového stanu skládací židličky, nic dalšího není třeba brát. 2. Kdo nemá vlastní rezervní kola, může využít k zapůjčení oddílových rezerv. V této věci včas kontaktujte Petra Koudelku (605 068 098).
  • Zahájení cyklistické sezóny v Brně – Kohoutovicích. Mrkněte na pozvánku:

pozvánka 2019

AKCE TĚSNĚ ZA HORIZONTEM
Sobota, neděle 27. – 28.4. 2019

Druhý závod Českého poháru horských kol ve městě Touškov. Zde studujte propozice: Propozice-2.-závod-XCO-2019-Město-Touškov

MTB „Vrchovina“ 2019 

má již – jak pevně věřím – pevné termíny jako ona pověstná „Helvetská víra“: 4.5. – Vlachov, 18.5.  Benešov, 8.6. – Okrouhlá, 22.6. Žďárná, 13.7. Protivanov, 10.8. Buková, 17.8. Boskovice, 24.8. Kořenec, 7.9. Velenov, 14.9. Knínice, 21.9. Nové Město n Moravě – finále. Termínový kalendář na r. 2019 se závodními prioritami MORAVEC Teamu trvale umístěn v této pravidelně se obnovující aktualitě a bude včas doplněn především o termíny Českého poháru v cyklokrosu.

AKCE ZA DVĚMA HORIZONTY
  • 24. – 26. 5. 2019  – na doporučení trenérů navrhuje oddíl k reprezentaci MORAVEC Teamu na etapovém silničním závodě v Lanškrouně (starší žáci a kadetky) tyto jezdce: Roman Šindelář, Vít Lipenský, Lukáš Sedlák a Klára Odehnalová. Tuto reprezentaci oddíl podpoří.  Obdobně je oddíl připraven podpořit jezdce MORAVEC Teamu v případě reprezentace na dalších silničních závodech, které nebudou kolidovat s MTB ČP XCO a MTB „Vrchovinou“ za těchto podmínek: Skupina minimálně tří jezdců – pak je možnost domluvy na zapůjčení oddílové dodávky a oddílového týmového zázemí. S proplacením startovného (oproti dokladu), se samozřejmě počítá. Obdobně je oddíl připraven přispět na reprezentanty ČR z řad MORAVEC Teamu – aktuálně se toto týká Elišky Hanákové, která je nominována pro r. 2019 do reprezentace ČR – lvíčata (žáci a kadeti).
  • 23. – 28. 6. 2019 – Olympiáda dětí a mládeže v Liberci. Za MORAVEC Team byli doporučeni na reprezentaci JmK (týká se kadetů-kadetek a starších žáků – žaček) Klára Odehnalová, Eliška Hanáková, Lukáš Sedlák a Roman Šindelář. Naše rajdry čekají nominační závody, na základě kterých rozhodnou pověření trenéři Lukáš Petr a Petr Herman o jejich případné nominaci. V rámci nominace na ODM za Olomoucký  kraj budeme je navržen  k reprezentaci Vít Lipenský,  Podrobnosti k ODM v Liberci za Jihomoravský kraj  najdete zde, JMKSC-LODM2019-nominacni_kriteria_v1_sLT (2), za Olomoucký kraj zaase tuť: Nominační kritéria-Olomoucký kraj.
  • Prázdninový Kemp MORAVEC Teamu proběhne v týdnu od 29.7. do 2.8. 2019. Operační prostor: Jižní Morava / Severní  Rakousko.

Napsat komentář