Poprvé v tělocvičně!

Tak jsme se tedy na podzim konečně dočkali. Po čtyřech „prostydlých sokolovnách“ jsme páteční cvičení poprvé letos na podzim odmakali v nově zateplené benešovské tělocvičně. A věru, že jsme se zapotili! Těžko říct, co k tomu přispělo víc: zda bezva Ivanino cvičko a nebo precizně nově zateplený objekt… Asi k tomu přispělo obojí zároveň svým dílem… Každopádně  pot se z nás jen lil… A každopádně: díky Benešove, díky pane starosto!

V objektu jsme se i v hodinu „H“ překvapivě potkali se třemi řemeslníky, kteří v rámci kontraktu (Obec Benešov – STAVKOM Boskovice) řešili nějaké dokončovací drobné stavební práce, které – jak jistě znáte z vlastní zkušenosti – zpravidla neberou v takových případech konce… Sál pro cvičení je už ale OK, hlavně větry exponovaná severní prosklená strana doznala významné stavební konstrukční změny, především v podobě výměny už netěsných průhledných  polykarbonátových kopilitů za klasická plastová okna.

DSCN4942
Jedině tudy vede cesta MORAVCE vpřed, ukazuje Ivana Prudková, která nás v pátek letos podruhé supr protáhla…

Ivča Prudková se do nás v rámci cvičení pustila, blížící se Advent-neAdvent… Měl jsem čest zažít obávané „Prudkové kapky“, ve zkrácené podobě a můžu říct, že Ivana od jara ze své pověsti veskrze erudované trenérky nic neztratila, opak je spíše pravdou… Ani nevím, kolik se nás přesně při premiéře na benešovské tělocvičnové palubce „mrskalo“… Každopádně, cvičení pod Ivaninou kuratelou bylo, jak jsme ho znali z minula bezprecedentně  intenzivní, vydatné, veskrze prospěšné…  A na poprvně v tělocvičně – citlivě sestavené… Pevně věřím, že se na mém názoru shodnou i všechny cvičící hvězdy a hvězdičky pátečního podvečera. Soudobými cyklokrosařskými „Džejn“ Tesařovou, Tomem „Contadorem“ a Aničkou Zemánkovou počínaje, Ráďou „Nino  Schurterem“ Kovářem s „Jolandou“, Adamem „Jánem Svoradou“ Sekaninou či Martinem Gottwaldem konče… Statečně se s Ivanou srovnala i Magdalénka Bartošová, kterou od její sestsry Marušky oddělila  pouze nemoc  (zaplať pán Bůh, v tomto případě jde o jedinou oběť z řad MORAVCE, která „odnesla“ komplikované teplotní podmínky v ůvodních čtyřech tréninkových cyklech – což je z hlediska odolnosti našich rajdrů „dost dobrý“…). Věřím, že příští úterý a pátek přitáhnou  v pravdě luxusní teplotní podmínky do tělocvičny z řad MORAVCEi i další cvičence… Zde omrkněte, jak z nás v první T.C. kapal pot: