Mezi vinice!

Jak mají lyžaři – sjezdaři zpravidla první „štaci“ v sezóně na tradičním místě (francouzské Val d´Isere), tak i bikeři už po léta startují sezónu též v místě obvyklém. A tím je rakouské příhraniční, vinicemi objímané městečko Langenlois. O prvním dubnovém víkendu letošního roku se sem sjede světová špička závodníků cross country a když říkám světová špička, je jasné, že MORAVEC Team nemůže chybět…

Do Langenlois jezdíme už léta, do závodu vždy „vlítnem“ z plné zimní přípravy s vědomím, že výsledky zpravidla nejsou logicky takové, jako v dalším průběhu sezóny. Zdejší tratě sice nejsou nijak zvlášť technické, ale vyznačují se fyzickou náročností a tento fakt je pro všechny startující vždy objektivním měřítkem stavu trénovanosti po zimním přípravném období. Základní pokyny pro všechny účastníky letošního druhého ostrého výsadku (volací znak TATRMAN), jsou tyto:

  • Startovací základnou je Benešov, sraz je v sobotu 2.4.2016 v 7.00 hodin u restaurace Morava. dalším postupným nástupištěm bude Blansko. Pojede se dvěma dodávkovými vozidly jejímiž řidiči-veliteli budou Milan Tlamka (776 108 046) a Honza Šindelář st.(731 076 981).
  • Všichni, kdo jedou do Langenlois, přivezou svoje kola na závod při příležitosti slavnostního zahájení sezóny MORAVEC Teamu už v pátek 1.4.2016 v 17.00 hodin, a tato budou již naložena s denním předstihem do jednoho z dodávkových vozidel tak, aby v sobotu ráno nebylo s jejich nakládkou již žádné zdržování.
  • Všichni účastníci závodu v Langenlois si sebou vezmou platné pojištění a platný cestovní pas! Úhrada startovného je v plně v režii závodníků (měna v Rakousku – EURO). Další podrobnosti k této akci si řekneme v pátek 1.4.2016, jak budeme startovat sezónu. Zde hledejte k závodu další podrobnosti. Good Luck MORAVEC Team!

 

Napsat komentář