Kemp 2016

Tradiční oddílové putování zůstává letos tak trochu ve stínu závodních aktivit, nicméně akce se připravuje a cílovou destinací bude oblast jižní Moravy – konkrétně Pálava. Invaze do tohoto, MORAVCEM doposud nedotčeného teritoria má volací znak URAL.

1024px-Mikulov_-_Svaty_kopecek_u_Mikulova
Zde jsme už byli. V rámci kempu 2012, kdy jsme základnu měli v Lednici. Na obrázku je Sv. kopeček nad Mikulovem.
Info č.2 – „Mám jediný cíl…

…a přede mnou je Pálava! Už od Brna jsem jako na trní…“ Tak zpívá česká rock-popová jednička, skupina Chinaski a navozuje tímto atmosféru a teritorium našeho letošního kempového dobrodružství… Riskantní průzkumná cesta (zde je komentovaná fotogalerie) proběhla podle plánu v úterý, 19. července a oba stíhači se po splnění úkolu vrátili v pořádku na své mateřské základny s – pro Vás, kteří do toho letos s námi půjdou – těmito důležitými informacemi:

  • …“na trní“ nebudeme od Brna, ale od Žabčic, od parkoviště u místního koupaliště, kam se přepravíme invazními vozidly podle plánu v úterý 26. července na 10.00 hodin. Kdo máte možnost si přepravu s Vašimi bycikly na seřadiště zajistit, dejte mi co nejdříve vědět, abychom mohli řešit pouze ty účastníky zájezdu, kteří tuto možnost nemají.
  • Trasa je ověřená a je dlouhá do cílového prostoru, vesnice Rakvice, penzion JANAMI 32,9 km, podrobně Vám ji popíši a ukáži, především co se výškového profilu týče, co nejdříve, v rámci „Info č.3“.
  • Na cestě tam budeme obědvat v Hustpečích v restauraci „U Halmů“, cena oběda 75.- Kč (polévka včetně).
  • Večeře bude v den příjezdu, v úterý, už v penzionu JANAMI, stejně jako po oba další dny (středa, čtvrtek),  dále zde budeme 3x snídat (středa, čtvrtek, pátek) Cena za snídani a večeři – 130,- Kč / osibu, nocleh ve čtyřlůžkových pokojích nás bude stát 270.- Kč / osoba / noc. Noclehy dětem, tak jako v minulosti, uhradí oddíl. 
  • Obědy ve středu a ve čtvrtek vyřešíme na našich společných výletech, na kterých se dohodneme až na místě podle kondice účastníků a podle počasí.
  • Protože se nám do sestavy statečných letos vrátiliy k naší velké radosti malé děti, prosím dospělé účastníky, aby se připravili na to, že po všech stránkách bude naše letošní kempování podřízeno výhradně jim! Aktuálně je nás 27, z toho malých dětí 12!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pálavský masív, před ním obec Pavlov a Novomlýnská nádrž.

Info č.1

Základní informace jsou tyto: jak už mnozí z Vás víte, naše prázdninové putování proběhne od 26.7.2016 (úterý) do 29.7.2016 (pátek). Zkrácenou, čtyřdenní verzi volím z toho důvodu, že ještě v neděli 24.7.2016 nás čeká závod MTB Mistrovství ČR v Bedřichově a myslím, že  alespoň jeden den klidu mezi těmito dvěma důležitými akcemi je nutný. Opět použijeme kombinovaný způsob přepravy: kola a jezdce dopravíme invazními vozidly do nástupního prostoru (Bučovice) a odtud sjedeme už pouze na kolech s podporou doprovodného vozidla do cílové destinace, přičemž nás čeká cesta dlouhá cca 50 km. Prosím o potvrzení Vaší účasti na našem tradičním prázdninovém dobrodružství nejpozději do konce tohoto týdne, tj. do neděle 17.7.2016 (na moje 605 0Jágr 0Nagano nebo na můj e-mail), abych mohl dle přihlášeného počtu odvážlivců doladit ubytovací kapacitu. Čekají nás tradičně tři táborové ohně, dva celodenní výlety (kam, na tom se domluvíme na místě, krásných míst je v okolí hodně a nebude v našich silách stihnout všechno), ale hlavně asi, jak se při této akci stalo pravidlem, pohodové dny plné srandy!  Předpokládám, že tak jako v minulosti, dětským „účastníkům zájezdu“ uhradí oddíl náklady na ubytování. Buďte prosím ve střehu, sledujte pravidelně tuto rubriku, průběžně zde budu vkládat upřesňující zprávy.

Napsat komentář