Dvakrát zlaté Brno!

Věru, že na významné cyklistické akce byl hodně bohatý minulý víkend… Kromě silničního Mistrovství Evropy ve Francii (zajímalo nás díky přímé účasti Adély Šafářové), se jela v sobotu ve Velenově předposlední MTB „Vrchovina“ a návdavkem bylo pro závodění neustále lačné bikery i brněnské  Cannondale MTB kritérium, které se v centru jihomoravské metropole jelo v neděli. Barvy MORAVEC Teamu nechyběly a oba starty našich dvou reprezentantů měli po závodě na stupních vítězů krásnou zlatou dohru!

20160918_161345
Jana Tesařová zná brněnský městský okruh důvěrně již z minulého roku. A tuto zkušenost dokázala při nedělním závodě výborně zúročit!

Na rozdíl od „velkého Jardy“, který si medailově v Brně – k asi dost velkému zklamání fanoušků – zdaleka „ani nešktnul“, naši dva „reproši“, toho času trvale soustavně v tréninku, na tom byli výsledkově diametrálně dost odlišně… Z nemoci se postupně zotavující Jana Tesařová ovládla s přehledem kategori juniorek stylem start – cíl, přičemž v absolutním pořadí mezi ženami brala výborné,  4. místo!

20160918_161730

Obdobně výtečně si vedl i další náš junior, zkušený reprezentant, Dominik Prudek, zažívající letos v pravdě TOP sezónu. I on svoji kategorii suverénně ovládl a v absolutním pořadí v hlavním závodě velmi razantně nakukovak do TOP 10! Bravo Bravo Dominik Prudek, bravo Jana „Džejn“ Tesařová! Díky oběma za vzorné repre MORAVCE, a také tak samozřejmě i podpůrným rodinným týmům…. Zde jsou kompletní výsledky .

 

Napsat komentář