Duatlon: stříbrní bratři!

Je velmi potěšující, že naši mladí členové využívají svých nesporných cyklistických kvalit i při souěžení v disciplíně poněkud náročnější. Duatlon takovou disciplínou určitě je, vždyť kombinace jízdy na kole s během vyžaduje už skutečné atletické shopnosti mladých sportovců. K sourozencům Zavřelovým, Koudelkovým či Barunce Janovské se s duatlonovými zkušenostmi řadí i bratři Matouš a Vítek Lipenští, kteří se o sváteční středě blýskli výbornými medailovými výsledky na závodech ve Svitavách.

022
Čerstvý vítez MTB „Vrchoviny“ v kategorii 7-8 let, Matouš Lipenský, se ve Svitavách předvedl i jako výborný duatlonista!

Matouš ve své kategorii zdolal na kole 1,6 km a uběhl 1,2 km. v čase tak výborném, kteý mu vynesl stříbrnou „bednu“! A po zadu nezústal ani starší z bráchů, Vítek. Ten jel v rámci své kategorie na kole distanc dvakrát tak dlouhou, jako Matouš (3,2 km), aby pak v atletických tertrách dokázal uběhnout 1,6 km v čase, který mu v součtu s časem v z cyklistické části závodu vynesl také stříbrnou medaili! Bravo hoši! Blahopřejeme a díky za vorné repre MORAVCE! Díky též podpůrnému – v tomto případě rodinnému týmu!

026
I přes to, že měl Víťa Lipenský v nohách těžký nedělní závod v Boskovicích, ve Svitavech to na jeho výborném výkonu nebylo nijak znát.

Napsat komentář