Mladé pušky trefily zlato!

Bikery hojně vyhledávaná série Cyklomaraton tour 2015 pokračovala na poslední květnovou neděli dalším závodem v Hradci Králové. MORAVEC zde tentokrát reprezentovala agylní „Okrouhlecká rota“ a oba naši závoďáci dokonale zůročili bohaté zkušenosti, které se závody této série mají z minulých let.

IMG_8654a

Vždyť jak kadetka Monika Konečná, tak starší žák Tomáš Tlamka „Contador“ brali například v loňském roce ve svých kategoriích ceny za první místa v celkovém pořadí. I nedělní zívod v Hradci Králové potvrdil kvalitu obou našich talentovaných cyklistů. Kadetka Monika Konečná si s  přehledem dojela pro vítězství v závodě juniorek na distanci 30 km o čemž svědčí bezmála tříminutový cílový náskok na soupeřky.

DSCN2606Tomáš Tlamka „Contador“ si zase s jistotou jemu vlastní poradil v okruhovém doprovodném závodě se svými čtyřmi soupeři a i on potvrdil, že se v současnosti, stejně jako Monča, těší z výborné formy. Oběma našim vítězům gratulovačka a dík za vzorné repre MORAVCE, stejně tak díky Konečných podpůrnému týmu! Zlaté zásahy našich mladých pušek si můžete ověřit zde:  http://www.sport-base.cz/vysledky/2015/2015.htmvše podstatné o prestižní bikerské tour pak tady: http://www.cyklomaratontour.cz/Jak se ke mě dostanou fotky, hned se s Vámi o ně, samo že, podělím.