Poháry z Brna a Blanska!

Vyhlášení celkových vítězů prestižních regionálních cyklistických sérií, jakými Brněnský pohár horských kol a Brněnský pohár v cyklokrosu určitě jsou, proběhlo minulý čtvrtek na brněnském velodromu. Samozřejme se ocenění těch nejlepších týkalo i členů MORAVEC Teamu, kdy především rajdři z Jižního křídla našeho útočného šiku byli při dekoracích na „bedně“ pravidelnými milými hosty! A  když vše podtrhl minulou sobotu náš borec dalším „bednovým placem“ při běhu se zátěží do vrchu v rámci populárního festivalu RAJBAS, pořádaném v Blansku, nezbývá, než opět našim vyseknout hlubokou poklonu!

img_20161124_194909

Brněnský pohár horských kol má bezesporu svoje pevné místo v rámci regionálního cyklistického dění. Jeho součástí je například MTB maraton „Valchovský Drtič“, který byl letos i jedním ze čtrnácti závodů MTB „Vrchoviny“. V celkovém pořadí BP na nejvyšších příčkách se prosadili hned čtyři MORAVCI, kteří vybojovali  jeden zlatý, dva stříbrné a jeden bronzový pohár! Pojďme tedy chválit adresně:

  • kategorie ženy 15-18 let: 1. Jana „Džejn“ Tesařová, 2. Kristýna Haasová 
  • kategorie muži 15-18 let: 2. Dominik Prudek
  • kategorie muži 40-49 let: 3. Martin Gottwald. Mrkněte na kompletní výsledkový servis.
img_20161124_201141
Šikovný, všestranný cyklista Roman Šindelář posbíral minulý týden na brněnském velodromu nejedno ocenění!

Zároveň s Brněnským pohárem horských kol byli na velodromu vyhlášeni i nejlepší rajdři podzimního Brněnského cyklokrosového poháru. A díky rychlým Šindelářovic rajdrům, pravidelným to účastníkům cyklokrosových střed u Anthroposu, se můžeme radovat z dalších dvou celkových prvenství!

  • kategorie mladší žáci: 1. Roman Šindelář
  • kategorie kadeti: 1. Honza „Džony“ Šindelář (navíc celkově 6. místo mezi muži)
  • kategorie muži: 12. Honza Šindelář
img_20161124_201421
Honza „Džony“ Šindelář nezústal ve „sběru“ zlatých pohárů za svým mladším bráchou ani o píď!

Sluší se navíc připomenout, že tři Šindelářovi cyklokrosoví mušketýři posbírali i cenné vavříny v krajském přeboru v této disciplíně, která byla vypsána při posledním závodě celého seriálu 16. listopadu:

  • kategorie mladší žáci: 1. Roman Šindelář
  • kategorie kadeti: 1. Honza „Džony“ Šindelář
  • kategorie Masters: 2. Honza Šindelář. Zde studujte i cyklokrosový výsledkový servis.
img_20161124_201836
Honza Šindelář doplnil sbírku o tolik ceněné – „rodinné stříbro“…

Co k tomu dodat? No přece – bravo MORAVEC! Blahopřání míří ke všem laureátům pohárových ocenění a díky za vzorné repre MORAVCE samozřejmě taky! Že Vám v souladu s nadpisem v článku ještě něco chybí? Máte pravdu… Výčet úspěchů našeho Jižního útočného křdla tímto ještě nekončí…  Honza Šindelář st. se minulou sobotu zůčastnil v rámci blanenského festivalu RAJBAS populárního běhu do kopce se zátěží pod názvem „S Koalou na zádech“. Závod se běží  z Blanska na Hořice a zátěž tvoří soudek Černohorské limonády Koala, který je zpravidla umístěn v batohu účastníka. V poli 66 startujících dosáhl Honza skvělého času 14,41 min., což mu vyneslo výborné 2.místo mezi veterány a 9. místo absolutně! Bravo Honzo a díky za vzorné repre oddílu! I v tomto případě si můžete ověřit výsledkový servis.

Napsat komentář