Středa opět s Míšou!

Středeční trénink našich elévů zvládla opět velice erudovaně Míša (zaskočila za Petra, který byl účasten s dalšími MORAVCI na Vánočním večírku v Betany v Boskovicích). Že i Míša cvičence „táhne“  toho je důkazem úctyhodná patnáctka trénujících, která si v útulném prostředí benešovské tělocvičny užila „Hanouskové kapky“ s chutí a plnými doušky!

018
Nepsaným „kapitánem“ cvičení je vždy dětmi oblíbený Dominik Vičar.

Po rozběhání a rozcvičce přišel na řadu tolik potřebný trénink startovní reakce, nechyběla dětmi oblíbená opičí dráha,  vybiška a tentokrát i  florbal. Ve florbale se děti rozdělili na družstvo ve vestách a družstvo bez vest, přičemž  vyhrálo družstvo ve vestách 2 : 1. Góly vsítila Klárka a Justýnka, jediný gól druhého družstva dal Matoušek. Při obrovském nasazení (MORAVCI ani jinak trénovat neumí) dostalo pár členů míčkem do hlavy, naštěstí bez následků.

036
Šplh zas tak často v rámci tréninků neřešíme. Tentokrát byl „přidruženou výrobou“ a určitě zpestřením středečního cvičení!

Následovala autodráha – „posouvaná“ , kdy dvě družstva pouze svým náskokem – nalehnutím na žíněnku s rozběhem, posunovala žiněnky přes tělocvičnu. Pak  přišli na řadu krabi a opilé opice, vylepšené možností zachránit chytnutou opici odtahem na žíněnku. Za dvě „hoďky“ toho stihla Míša s dětmi, které  byly nejen šikovné šikovné a ohebné, ale taky poslušné a v závěru tréninku hodně upocené – což je především důkazem kvalitně odvedené práce! Mrkněte na fotogalerii ze středečního cvička…

Napsat komentář