Bronz z Uhřic!

V Uhřicích na vyškovsku se druhou lednovou sobotu odběhl tradiční závod „Uhřické kolečko“. Zřejmě Arktické počasí, které aktuálně nad Evropou, včetně britských ostrovů panuje, způsobilo spíše sporadickou účast na dobře připraveném závodě… Neznamená to nic jiného, než že i pravověrní atleti – běžci v současném chladném klimatu buď „zalezli“ do vytápěných hal a nebo běžecké tretry vyměnili za boty na lyže – běžky a směle vyrazili do bílých stop, které v současnosti křižují Čechy a Moravu v mírách už dlouho nevídaných…

20170114_104348
V Uhřicích nikoli „bedna“ vítězů, ale schody vítězů! Taky dobrý..! A ještě lepší – když na bronzovém stojí borka z MORAVEC Teamu – Adéla Kubinová!

MORAVEC Team měl uhřických startovních listinách zastoupení v kategoriii mladších žákyň díky rtuťovité Adélce Kubinové. Ta  – doběhnuvší si ve své kategorii pro bronzovou medaili – znovu potvrdila svoje nesporné běžecké kvality! Její výsledek je o to cennější, že na závod šla po tvrdých pátečních „Prudkové kapkách“, to znamená, že závodila z plné tréninkové zátěže s minimem regeneračního času… Trať 900m zvládla v pohodě v čase pod šest minut, když nestačila pouze na dvě borky – profi běžkyně z atletického týu VSK UNI Brno. Adélce k bronzu blahopřejeme, díky za vzorné repre MORAVCE a díky tak stejně podpůrnénu rodinnému týmu! Z  jejích aktivit mimo plánované stanovené prvky zimní přípravy má určtě velkou radost především trenér Junior Teamu, Milan Tlamka. Zde si Adélčin výsledek (i ostatní výsledky) můžete odkontrolovat.

20170114_091255
Adélčin běh na uhřický bronzový „schod“. Dle traťového značení je před ní „pravá vostrá“…

Napsat komentář