Cvičení plné hvězd!

Páteční „Prudkové kapky“ byly tradičně jak vydatné, tak aplikované nadprůměrným počtem více jak třiceti pohybu lačných MORAVCŮ, kteří se své profi – cvičitelce odměnili bezchybným a poctivým přístupem k plnění cvičebních prvků, kterým ani tentokrát nechyběla od Ivany tradiční inovativní nápaditost… Navíc při tréninku nechyběly ani skutečné hvězdy, které by šlo kategorizovat do dvou skupin. A že se z nás po tréninku pot jen lil, bylo sice z části z nadprůměrné interní teploty v hale, ale hlavně z důvodu pochvalu zaloužícího maximálního úsilí trénujících!

IMG_4645
Tři týmy si to rozdaly v závodě štafet. V plné rychlosti nad lavičkou Klára Odehnalová.

Ivana dorazila s mírným zpožděním (zkrátili jsme si je hlavně volejbálkem) a možná proto tuto „lehkou sekyrku“ doháněla hned v úvodním rozběhání, které bylo tentokrát časově nadprůměrné! Možná i z důvodu docela vydatného dialogu, který spolu dali za běhu(!)  Ivča a Lukáš „Luque“ Gregor. Zatím co někteří z cvičenců (například já) už sotva popadali dech, Luque s Ivčou setrvávali za vytrvalého běhu v družné  konverzaci a tato skutečnost mimo jiné osvědčila jejich vynikající trénovanost a aerobní základ! Při hlavní části tréninku nás pak opět Ivča jak se patří „podusila“ v tom nejlepším smyslu slova! Nohy, paže, břišní svalstvo, to vše bylo v pátek procvičeno excelentně, když závěrem Ivaniných „kapek“ nechyběl ani pro bikery toliko důležitý strečink.

IMG_4649
Jak to ten Tonda Rus dělá? Sotva se objevil, byl „okamrk“ středem pozornosti děvčat z MORAVCE!

Následoval závod tří štafetových týmů a za jeho průběhu jsem mohli spatřit ony v nadpisu aktuality zmíněné – hvězdy. Jak vlastně popsat tělocvičný prvek známý pod názvem „Hvězda“? Boční přemet na rukou? Nevím, jaký je popis tohoto docela náročného a efektního cvičebního, možná už gymnastického  prvku v tělocvičné odborné literatuře, každopdně jsme s potěšením sledovali, jak se MORAVCŮM dařilo tento cvik – po vzoru své velké cvičitelky – zvládat! Takže páteční cvičení bylo skutečně plné vydařených „hvězd“ tohot typu!  Do té druhé skupiny hvězd z tréninku patřila už ale skutečná, reálná, fyzická celebrita, kterou starosta obce Benešova, pan Antonín Rus bezesporu je. A že si jeho nenadálé přítomnosti – především naše děvčata – náleležitě užila! Supr akční podvečer završila vydatná vybiška… Mrkněte na fotogalerii... Fotek není mnoho z jednoho prostého důvodu: do cvičení se v páteek zapojili úplně všichni přítomní, takže v podstatě neměl kdo mačkat spoušť fotoaparátu… Bezva! Bravo MORAVEC!

Napsat komentář