Maruška – jubilantka!

Asi málo kdo si už umí představit MORAVEC Team bez předsedkyně FAN Klubu – Marušky Zouharové. Klidná síla oddílu, uděluje našemu letitému snažení pozitivní impulsy, které možná až tak nejsou vidět, ale které jsou – věřte – o to mocnější! Minulou sobotu nás pohostila restaurace Záložna Boskovice ve vzorné režii další naší oddílové klidné síly – Petra Konečného, v rámci oslavy malého životního jubilea naší Marušky.

IMG_5216
První „malá“ společná s Maruškou. „Velkou“ společnou najdete ve fotogalerii.

Gratulantů se sešla slušná řádka, když nechyběl například  jeden z našich tří loňských republikových šampionů – cyklokrosař veterán – Leoš Balák! Pohostinnost Marušky byla stejně štědrá a upřímná, zrovna jako je štědré a upřímné její srdíčko. Takže se nikdo ani moc nepodiví, že stoly se jídlem a tekutinami jen prohýbaly! Samozřejmě to sobotní odpoledne se ve známé boskovické restauraci taky zavzpomínalo, kde že jsou kořeny našich vzájemných sympatií? Nebudete věřit, ale Maruška je s námi „ostře v akci“ už téměř 12 let! Jak ten čas letí… Hodně rychle uteklo i naše odpolední slavnostní setkání, které se záhy překlopilo ve „finiši“ až do večerních hodin.

IMG_5197
Hlavní postava sobotního podvečera – spokojená jubilantka Maruška Zouharová.

Ani nevím, kdo je autorem známé moudré věty: „Starajíce se o štěstí druhých, nacházíme svoje vlastní…“ Každopádně vím, že čím dál více MORAVCŮ tuto hlubokou pravdu velmi dobře chápe a to nejen v kladném a pozitivním vztahu k naší Marušce Zouharové. Takže Maru: všechno NEJ, ať jsi s námi v akci čím dál častěji a moc spokojená a ať Ti skutečných kamarádů (nejen) z našich řad stále přibývá, aby za pět let, až zaplníme restauraci Záložnu znovu při dalším vinši Tobě, nám to tam už bylo těsné… Mrkněte na fotogalerii z gratulovačky…

Napsat komentář