Co se bude dít? (ST12)-2

Středa 22.3. 2017

První jarní terénní trénink MORAVEC Junior Teamu. Sraz mladých bikerů je v 16.30 hodin, na Okrouhlé č. 117 (u Tlamků). Trénink povede Milan Tlamka, v případě dotazů ho včas kontaktujte na jeho mobil 776 108 046.

Sobota 25.3. 2017
  • První ostrá závodnická biková pruba na tradiční štaci – v rakouském Langenlois. Přihlášeni jsou všichni závodníci, kterým byla vystavena licence na r. 2017 (kromě mužů U23 Dominika Prudka a Jirky Štěpaníka a juniorky Jany Tesařové, kteří jedou svůj závod o den později), což ale neznamená, že Langenlois musíte absolvovat. Účast samozřejmě povinná není… Svůj případný start konzultujte se svými trenéry. Kdo se rozhodne v Rakousku jet, ozvěte se mi včas na moje 605 0Jágr 0Nagano, dohodneme se na předání licencí. Dopravu si každý zajišťuje sám, vše důležité naleznete na oficiální stránce prestižní race.
  • Alternativou pro kadety Annu Zemánkovou a Honzu „Džonyho“ Šindeláře může být silniční závod v Hlohovci, který je prvním nominačním na červnovou Olympiádu dětí a mládeže v Brně. Anička i Honza jsou v širší olympijské nominaci trenéra Petra Hermana. Zde najdete propozice.
  • Brněnský běžecký pohár vrcholí! Devátým, předposledním závodem pokračuje v Brně, na tratích kolem hotelu Myslivna. Účast a dopravu si každý zajišťuje sám, sem mrkněte na propozice.
Neděle 26.3. 2017
  • První ostrá závodnická biková pruba na tradiční štaci – v rakouském Langenlois, kde se pojede MTB XCO C1. Na závod mužů ELITE U23 jsou přihlášeni dva naši mladí muži – Dominik Prudek a Jirka Štěpaník ml. a juniorka Jana „Džejn“ Tesařová. S Jirkou  a Janou se akorát dohodnu na včasném předání licence, dopravu si rajdři zajišťují sami. Vše důležité naleznete na oficiální stránce prestižní race.
  • Po roce opět vyrazíme po stopách YETTI, kteří se před léty usadili v lesích jihovýchodně od Benešova, a se kterými udržujeme ravidelné přátelské kontakty. Sraz stopařů je u restaurace Morava Benešov ve 13.30 hodin, stopovat budeme jak na bicyklech tak i pěšky. Nezapomeňte si s sebou vzít páreček na opečení, teplý nápoj je zajištěn! Mrkněte na oficiální pozvánku: Po stopách YETTI. Kontakt s YETTI uskutečníme v neděli – věřte / nevěřte – už po třinácté… Mrkněte, jak vypadalo kdysi první stopování. A Kdo uhodne bytostní podstatu prvního YETTIHO, má u mě odměnu!

Napsat komentář