Albstadt, Lanškroun…

Dvě cyklistické štace, ve dvou různých zemích byly o minulém víkendu spojeny se dvěma jmény dívek, majících hodně těsný vztah s MORAVEC Teamem. Naše odchovankyně Adéla Šafářová (Nutrend Specialized), závodící letos už  mezi ženami, „potila krev“ v německém Albstadtu při druhém závodě Světového poháru horských kol a kmenová bikerka MORAVEC Teamu, kadetka Anna Zemánková zvládala Malý Závod míru, který se jel jako etapový na silnicích v okolí východočeského městečka Lanškrouna.

CER_1269
Adéla Šafářová na trati druhého závodu Světového poháru minulou neděli v německém Albstadtu.

Cyklističtí odborníci byli určitě zvědaví, zda skvělý výsledek Adély Šafářové (17. místo v kategorii U23) z Nového Města na Moravě nebyl dílem náhody. Po Albstadtu si můžou s klidem odpovědět: nebyl! Adéla zvládla i druhý závod na extrémě těžké trati, která jí navíc moc nevyhovovala – opět skvěle. A moc nechybělo a opakovaně se výsledkově vešla do TOP 20! Bravo „Adys“, jen tak dál! Zde mrkněte na výstižný report ze startu žen U23 v Albstadtu.

IMG_5044
Anna Zemánkoévá do dneška neví, jak vlastně na etapáku v Lanškrouně dojela… To na MTB přeboru Kraje Vysočina byly výsledky zcela transparentní!

Zatím co výsledky s Albstadtu vychrlily agentury v neděli poměrně rychle, z lanškrounského etapáku je neznáme do dnes. A podle našich oddílových specialistů, je nebudeme znát dříve, než tak za tři týdny… Jak je to možné, Cyklistický svaze? Zde je alespoň odkaz na lanškrounské víkendové dění a pozorný pátrač v něm najde fotku s naší cyklistkou! No a na výsledky si budeme muset trpělivě počkat…

Napsat komentář