Od listopadu novinka!

Výraznou posilou MORAVEC Teamu z posledního období je bezesporu rodina Vlastíka Odehnala. „Bicykl family“ jak se patří, když především její lídr a velitel Vlastík Odehnal se osvědčil v rámci letošního 16. ročníku MTB Superior Poháru Drahanské vrchoviny jako vysoce erudovaný a těžko nahraditelný traťový specialista. Na jeden z jeho letošních mnoha „majstrštyků“ – zbrusu novou MTB trať v Knínicích, budou bikeři pět pochvalné ódy určitě ještě hodně dlouho… Ale abych se zase nezakecal a udržel myšlenku: Aniž bych musel činit jakýkoli nátlak, je zde od Odehnalů další skvělá aktivita! A posunuji Vám ji ve „full version“ tak, jak mi „přistála“ minulý týden do e-mailové pošty:

Ahoj MORAVCI,

od neděle 5.11. zahajujeme MTB vyjížďky pro všechny, včetně rodičů. Sraz bude pravidelně každou neděli v 9:30 u Sportparku Boskovice. Jede se za každého počasí, snad jenom v silném dešti asi vynecháme. Mráz a sníh není překážka, ale vítaná zábava. Vzhledem k tomu že na sebe budeme čekat, občas někdo zabloudí, počítejte s délkou vyjížděk 2-3 hodiny. Zkusíme ještě domluvit posezení po vyjížďce na základně, ale správce p. Kejík jde na operaci, tak to nevidím moc růžově. 

Pro začátek budou dvě skupiny. Jednu povede Vlasta Odehnal a bude to takové techničtější ježdění, druhou povede Hanka Odehnalová a ta pojede jednodušší cestou, aby se mohli zúčastnit i rodiče kteří v terénu nejezdí. Zatím nemáme nikoho k těm nejmenším dětem, ale snad se někdo z rodičů najde a povede je. Ono by totiž vzhledem k nadcházející zimě, nebylo vhodné kombinovat výrazně výkonnostně odlišné jezdce ve skupinách. Ti pomalejší budou trpět a ti rychlejší při čekání zmrznou. Proto ty skupiny. Každý si sám zvolí, na co se cítí a s kým pojede.

Ještě malá rada do mrazu. Berte si s sebou náhradní rukavice, protože v propocených vám ve sjezdu zpátky budou pekelně mrznout ruce. 

Těšíme se na vás.

Vlasta a Hanka Odehnalovi

Myslím, že není třeba kromě velkého poděkování cokoli dodávat… Osobně si dávám závazek, že alespoň 1x do konce tohoto roku s Odehnalovými na vyjížďku vyrazím! Že by hned na tu první?

 

Napsat komentář