Zimní soustředění 2018…

Bylo by asi chybou spoléhat na to, že bude v lednu, únoru 2018 Drahanská vrchovina zasypána sněhem a bude bikerům umožněno zodpově potrénovat i v našem regionu v kvalitních lyžařských běžeckých stopách… Proto bude zopakován osvědčený scénář z loňského roku a za sněhem pro jistotu vyrazíme do lokalit, které každoročně neselhávají…

Nejvyšší moravské hory – Jeseníky jsou, myslím že, takovou lokalitou a byly zvoleny pro zimní soustředění MORAVEC Teamu i pro sezónu 2018. Zde pozorně studujte k akci podrobnosti:

  • Termín: od 4.2. do 11.2.2018 (jarní prázdniny)
  • Lokalita: Horská chata Návrší, Stříbrnice, Staré Město pod Sněžníkem, okres Šumperk.
  • Podmínky účasti: složení nevratné, závazné  zálohy 2.000.- Kč / na osobu  do mých rukou do 22.12.2017. Doporučuji využít k předání hotovosti dvou posledních cvičení v tomto roce – 20. a 22.12. v benešovské tělocvičně. Účast není samozřejmě nikterak omezena věkem účastníků, s dětmi můžou jet i jejich rodiče.
  • Ubytovací kapacita: předběžně je pro nás rezerováno 30-40 lůžek, podle toho, kolik se nás přihlásí, bud dohodnuta konečná cena za pobyt.
  • Trénování: to, co hlavně potřebujeme – tj. upravené běžecké stopy jsou, v bezprostřední blízkosti horské chaty, v dobrém dosahu jsou i sjedovky.

V případě jakýchkoli nejasností či doplňujících dotazů mě neváhejte kontaktovat na moje 605 0Jágr 0Nagano, nebo na e-mail starosta.benesov@seznam.cz. 

Napsat komentář