Síla přijde z hor!

Prvním vrcholem letošní sezóny bude pro MORAVEC Team už tradičně národní šampionát horských kol, který proběhne od 20. do 22. července 2018 v Peci pod Sněžkou. Oddílové přípravné soustředění je plánováno tamtéž, samozřejmě ale s optimálním předstihem – ve dnech 3. až 6. července 2018 a bude zakončeno závodem MTB „Vrchoviny“ ve Valchově (sobota 7.7.2018).

Do neděle 24.6. 2018, do Slunce západu se mi prosím nahlaste všichni Ti z Vás, kdo se přípravného soustředění zúčastní (optimální bude, nahlásit se mi tuto sobotu na MTB „Vrchovině“ v Protivanově). Hlásit se můžou všichni naši závoďáci, kapacita penzionu LEVEL je ale omezená počtem 24 lůžek a přednost pobytu budou mít tudíž naši reprezentanti v Českém poháru od 11 let a starší, dospělí reprezentanti včetně. Těmto oddíl zadotuje přípravný pobyt částkou 500.- Kč / osobu. Ostatní, kdo budou chtít přípravný kemp absolvovat, si budou pobyt hradit sami.

Na základě informace o počtu přihlášených budeme v příštím týdnu řešit  logistiku přepravy tam a zpět + způsob stravování v průběhu pobytu.

Napsat komentář