Vzpomínáte na Sabinku?

MORAVEC Team se může pyšnit přízní skvělých sportovců, kteří to ve „svém oboru“ dotáhli hodně daleko… Z naší „cyklistické branže“ připomenu například mistry světa Vaška Koláře (bike trial) a Zdeňka Mlynáře (cyklokros), či olympijského vítěze  z Tokia 1964 Jirku Dallera (dráha)… Že by s námi ale mistr světa zažíval naše pravidelné riskantní červencové cyklo-putování, to se nám poštěstilo až letos, když s námi po Jižní Moravě bikovala  mistryně světa ve sportovním aerobiku – Sabina Juránková. 

sabina-mistryně-světaNenápadná, plachá, když jsem ji chtěl zachytit při našem letošním kempu  na fotoaparát, nebylo to vůbec snadné… V okamžiku, kdy ale „Sabča“ „naběhne“ na svoje „aerobické“ pódium aby předvedla svoji hlavní sportovní disciplinu, stává se z ní skutečná „dračice“, která své řemeslo – tj. sportovní aerobik ovládá dokonale! Aby ne: na sklonku října se stala ve své disciplině v nizozemském Leidenu opět mistryní světa! Blahopřejeme!  A kdo ví… Možná i to naše červencové bikování ji napomohlo naladit formu na vrchol sezóny, kterým pro ni zmíněné Mistrovství světa v Nizozemsku určitě bylo!

P1150418
I na biku je Sabina dost dobrá…

Fyzický fond má Sabina – soudě podle toho co předvedla na biku letos v posledních červencových dnech v našem kempovém pelotonku – obdivuhodný. Při jejím sportovním „řemesle“ to ani jinak být nemůže, každopádně fyzická kondice je základním předpokladem dobrého bikera či bikerky… Takže, kdo ví podruhé: že by Sabinka časem přesedlala ze sportovního aerobiku na biking? Uvidíme! Každopádně na oddílový kemp 2018 ji opět pozveme a bude nám ctí, jezdit cestou – necestou / polem – nepolem, s Mistryní světa! Zde je oficiální tisková zpráva z vrcholné události ve sportovním aerobiku (v Nizozemsku se dařilo kromě Sabiny Juránkové i dalším našim borkám a borcům) a zde průkazné foto… Ještě jednou – blahopřejeme!!!

Napsat komentář