Páteční rekord!

Pár dnů před – pro Českou republiku další zlatou olympijskou sobotou – dorazilo konečně skutečné, jakž / takž zimní počasí i do nejvyšších poloh Drahanské vrchoviny. Ale přesto, nebo právě proto, si do benešovské tělocvičny, na další rutinní trénink v rámci zimní přípravy, našel minulý pátek cestu rekordní počet cvičenců! Tato skutečnost hlavně potvrzuje, že drtivá většina úderných šiků MORAVEC Teamu je po zdravotní stránce OK a to je samozřejmě, v této roční době,  velmi potěšující zjištění!

IMG_4384
Maruška Zouharová se při ovládání volejbalového míče trénink od tréninku obdivuhodně zdokonaluje!

Páteční trénink jednoznačně potvrdil z hlediska zdravotní stránky borců a borek MORAVEC Teamu výše uváděné. Neposlední aktuální skutečností je ale i fakt přetrvávající maximální chuti a ochoty odvést v tréninku maximálně poctivou „rachotu“! Ve dvouhodinovce, kterou rekordnímu počtu trénujících opět velmi zkušeně sestavil Vojta Grün, jsme se nejdříve tradičními zavedenými postupy řádně rozhýbali, abychom si pak opakovaně ověřili, jak po stránce stability jsou nejistou cvičební pomůckou gymbaly!

IMG_4370
Jako planet ve Sluneční soustavě bylo v pátek v benešovské tělocvičně gymbalů.. Ba, i mnohem více..!

Po jejich atakování přišelo na pořad náročné klání v podobě závodu dvou osmičlenných štafet, přičemž vše vyvrcholilo nefalšovaným basketem! A kdo si myslí, že strefených košů bylo jako onoho pověstného „šafránu“, ten se hluboce zmýlil… Na jedné straně se v koncovce zaskvěli především bratři Šindelářovic, na druhé straně pak potvrdila svoje nesporné basketbalové kvality Aňa Zemánková...Pochvalu beze zbytku ale zaslouží všichni vyznavači aktivního pohybu o posledním letošním únorovém pátku v podvečer v benešovské  tělocvičně! Včetně naší Marušky Zouharové, která opět o kousek kupředu posunula svoje umění zvládat a ovládat volejbalový míč!  Zkrátka za pátek platí: Bravo MORAVEC! Mrkněte na pár fotek...

Napsat komentář