Předvelikonoční…

Před zeleným čtvrtkem zaplnili borci a borky MORAVEC Teamu opět hojně benešovskou tělocvičnu, aby si poctivou tréninkovou rachotou zkrátili dobu čekání na příznivější klimatické podmínky, které umožní definitivní naskočení do sedel našich „miláčků“… Současné období je tak obdobím s  přívlastkem „přechodné“: sice ještě potíme „krev“ v tělocvičně, ale zároveň už do sedel postupně přece jen naskakujeme!

IMG_5182
Do cvičení jsme se „zakousli“ tak intenzivně, že jsme úplně zapomněli na fotografování… Takže obrázků, jako tenhle, je bohužel jako onoho pověstného „šafránu“…

Důkazem toho jsou úspěšné závodní mise z minulého týdne, jakož i předpokládané další závodní aktivity o blížícím se svátečním víkendu, kteréžto mi děti na středečním cvičení avizovali (hlavně účast na Morkovském biku). Silná a docela početná skupina cvičících se vrhnula po rozběhání a rozcvičce do závodu štafet, kdy si to rozdávala tentokrát tři družstva po pěti členech. Kapitánům, resp. kapitánkám se podařilo navolit dočasné závodní týmy velice vhodně a hlavně výkonnostně rovnoměrně! Takže v bezmála desetirundovém štafetovém klání na vítězství postupně dosáhlo každé ze tří družstev, přičemž zápolení byla nejen vyrovnaná, ale i hodně emotivní a se sympaticky  zvučnou akustickou kulisou při vzájemném se povzbuzování a hecování! A že už běží cyklistická sezóna, nechyběl v závěru ani hutný trénink startovních reakcí… Finišovalo se vyřazovací vybiškou, kterou ovládly holky: v závěrečném dramatickém rozstřelu byla nejlepší – Barča Tlamková!

 

Napsat komentář