Co se bude dít? (ST19)

Termínový kalendář MORAVEC Team 2019:

MORAVEC Team – termínový kalendář 2019

Úterý 7.5. 2019

Silniční trénink pod vedením Vlastíka Odehnala, Františka Paděry a Jirky Štěpaníka  – sraz v 17.00 u ZŠ Benešov.

Středa 8.5. 2019
  • Pravidelná MTB příprava s Jirkou Vašíčkem, Milanem Šafářem, Liborem Bartošem a Petrem Koudelkou. Sraz v 17.00 na hřišti ve Valchově.
  • Oficiální zahájení provozu Sportparku Doubravy. Součástí je i doprovodný závod…
Sobota, neděle 11. – 12.5. 2019

Třetí závod Českého poháru horských kol v Peci pod Sněžkou. Zde studujte podrobnosti k závodu. Tuť jsou propozice.

Zde je nominace trenérů na třetí „pohár“ (jedná se o kategorie od mladších žáků „výš“, na děti kategorií MINIME se nominace nevztahuje, tyto děti můžou jezdit na ČP dle svého uvážení, resp. uvážení svých rodičů a  závodit zde kdykoli).  Výběr trenérů logicky koresponduje s výsledky v Touškově a ve Valchově. Do Pece pod Sněžkou jsou nominování:

  • Mladší žákyně: Gottwaldová Amálie, Hanáková Anna, Tlamková Barbora, Janovská Barbora a Koudelková Lucie.
  • Mladší žáci: Lipenský Matouš
  • Starší žákyně: Hanáková Eliška
  • Starší žáci: Koudelka Matyáš, Lipenský Vít, Sedlák Lukáš, Šindelář Roman
  • Junioři: Suchánek Vít
  • Muži EXPERT: Šich Petr

Přihlášení do závodu bude provedeno ve středu, 8.5. 2019, odpoledne. Z nominovaných je omluvena  mladší žákyně Barbora Tlamková  (aktuálně v rekonvalescenci) a kdetka Klára Odehnlová. Kdo do Pece pod Sněžkou nepojede, dejte mi vědět nejpozději do středy, 8.5.2019 do 12.00 hodin.

V kategoriích MINIME nás budou v Peci pod Sněžkou s největší pravděpodobností reprezentovat v kategorii děvčat 9-10 let Lucie Gottwaldová a Justýna Novotná, a Jonáš Janovský (chlapci 5-6 let),  na marodce je stále – bohužel – Zita Žerníčková.

AKCE TĚSNĚ ZA HORIZONTEM
  • 18.5. 2019 – Druhý závod MTB „Vrchoviny“. Hostitelem bude Benešov.
  • 24. – 26. 5.2019  Světový pohár horských kol v Novém Městě na Moravě. Působit zde bude již určená skupina dobrovolníků MORAVEC Teamu.
  • 24. – 26. 5. 2019  – na doporučení trenérů navrhuje oddíl k reprezentaci MORAVEC Teamu na etapovém silničním závodě v Lanškrouně (starší žáci a kadetky) tyto jezdce: Roman Šindelář, Vít Lipenský, Lukáš Sedlák a Klára Odehnalová. Tuto reprezentaci oddíl podpoří.  Obdobně je oddíl připraven podpořit jezdce MORAVEC Teamu v případě reprezentace na dalších silničních závodech, které nebudou kolidovat s MTB ČP XCO a MTB „Vrchovinou“ za těchto podmínek: Skupina minimálně tří jezdců – pak je možnost domluvy na zapůjčení oddílové dodávky a oddílového týmového zázemí. S proplacením startovného (oproti dokladu), se samozřejmě počítá. Obdobně je oddíl připraven přispět na reprezentanty ČR z řad MORAVEC Teamu – aktuálně se toto týká Elišky Hanákové, která je nominována pro r. 2019 do reprezentace ČR – lvíčata (žáci a kadeti).
  • 1.6. 2019 – Český pohár horských kol – 4. závod – Zadov. Zde studujte propozice.
  • 1.6. 2019 – Poutní pochod Benešov – Křtiny. Sraz poutníků v 6.00 u Kostela Povýšení Svatého kříže v Benešově.
AKCE ZA DVĚMA HORIZONTY
  • 23. – 28. 6. 2019 – Olympiáda dětí a mládeže v Liberci. Za MORAVEC Team byli doporučeni na reprezentaci JmK (týká se kadetů-kadetek a starších žáků – žaček) Klára Odehnalová, Eliška Hanáková, Lukáš Sedlák a Roman Šindelář. Naše rajdry čekají nominační závody, na základě kterých rozhodnou pověření trenéři Lukáš Petr a Petr Herman o jejich případné nominaci. V rámci nominace na ODM za Olomoucký  kraj budeme je navržen  k reprezentaci Vít Lipenský,  Podrobnosti k ODM v Liberci za Jihomoravský kraj  najdete zde, JMKSC-LODM2019-nominacni_kriteria_v1_sLT (2), za Olomoucký kraj zase tuť: Nominační kritéria-Olomoucký kraj.
  • Prázdninový Kemp MORAVEC Teamu proběhne v týdnu od 29.7. do 2.8. 2019. Operační prostor: Jižní Morava / Severní  Rakousko.

Napsat komentář