Tradiční start!

I letos jsme první novoroční kilometry „nakroutili“ cestou za našimi přáteli Ladou Kozlíkovou a Břeťou Usnulem na penzion Lada, jehož parádní dřevostavba se nachází v srdci Drahanské Vrchoviny, nad vískou Repechy, nedaleko Protivanova.

DSC_0011a
Martin Gottwald v detailu s Ladou Kozlíkovou, aneb: mistr vedle mistra…

Rádi jsme se v penzionu samozřejmě uviděli i s „čerstvým“ Objevem roku 2019″ v rámci MORAVEC Teamu, jedním z našich nejmladších členů – Matouškem Usnulem, který je synem Lady a Břetislava, a který, jak jsme se při návštěvě dozvěděli, už pilně „zbrojí“ na cyklistickou sezónu! A to za vydatné pomoci samotného Ježíška, který mu pod stromečkem nadělil zbrusu nové, závodní kolo! Že Matoušek se svými slavnými rodiči už určitě studoval termíny MTB „Vrchoviny“ 2020, o tom nepochybuji!

DSC_0018
Rozhledna Kopanika nad penzionem Lada zůstala prozatím mimo našeho zájmu… Její „dobití“ je už ale v plánu….

Útulná, krbem vytopená restaurace penzionu Lada přivítala letos zástupce MORAVEC Teamu už v pravé poledne a výborná „kulajda“ přišla k obědu skutečně vhod. Samozřejmě, že ani letos nechyběli v naší skupině ryzí cyklisté – však ne nadarmo se říká: „jak na nový rok, tak po celý rok!“ Počasí jim přálo, rok od roku je v tento den stále tepleji, tím pádem pro cyklisty příjemněji..! Doprovodila nás i letos naše Maruška Zouharová a moc jsme se opět těšili i z přítomnosti nejen našich příznivců, manželů / doktorů Juránkových z Kolína, ale taky nás letos doprovodil  úplný nováček v našem šiku: paní Eva, která žije až v dalekém Mexiku! A jako obyčejně, z útulného interiéru restaurace se nám ani na Nový rok 2020 vůbec nechtělo… Vše to , samo – že, zdokumentoval Karel Všetula, mrkněte…

Napsat komentář