Běhá celá rodina!

Prapor závodnických aktivit MORAVEC Teamu v tomto – pro cyklisty „okurkovém období“ – drží v současnosti „qartet“ rodiny Bartolšic – MORAVCOVY. Rodiče – Eva s Vítkem a dvě jejich dcerky, Zituška a Laduška, tito všichni čtyři, jsou od 17. listopadu loňského roku, pravidelnými účastníky populárního Brněnského běžeckého poháru, kterého se konalo minulou sobotu v Radosticích už 6. pokračování!

Zdůrazňuji – všichni čtyři naši kamarádi z Brna-Bohunic běhají letos BBP a chci se tímto dodatečně omluvit hlavě rodiny, Vítkovi Bartolšicovi, že jsem ho doposud ve výsledkových listinách trestuhodně přehlédl… Na výsledek z Radostic jsem si ale vzal brýle a Vítka jsem už konečně zaregistroval!

BBP1_786_
Vítek Bartolšic jako lídr skupiny běžců na trati úvodního závodu BBP v Jehnicích,.

A nejen to… Uznale jsem pokýval hlavou nad jeho výkony, kterými se Víťa řadí už od premiéry v Jehnicích do horních pater hutných výsledkových listin v jeho kategorii MV1  na desetikilometrové trati  každého z dosavadních závodů, kterých se zúčastnil. Posuďte z výsledkové rekapitulace sami:  Jehnice 67. místo, Okrouhlá 33. místo, Vranov 37. místo, Kuřim 19. místo a Radostice – 18. místo! Je jednoznačně patrná vzrústající výsledková křivka a až se poběží v Brně – Modřicích (14. 3. 2020), kde Vítka (a nejn ho, ale celý rodinný běžecký Team) přijde povzbudit určo i jeho tchýně, tj. naše „Velká“ Eva MORAVCOVÁ, bude Víťa platit určitě za „černého koně závodu“ a adepta na „bednu“! A nejen on, ale i jeho holky…

BBP6_305_
Drtivý útok „Malé“ Evy na „střední linii fronty“ v závodě v Radosticích… Chlapi neměli šanci…

Tátovi Vítkovi výborně v Radosticích sekundovaly i jeho tři holky. V kategorii „nejmladší nábor dívky“ vyrazilo na trať dvě desítky holek a Zita Bartolšicová to znovu stíhala do TOP 10, když doběhla právě na 10. místě, a v rámci svého  ročníku brala dokonce „bramborové“ – 4. místo! Její mladší sestřička Lada Bartolšicová, která ji pravidelně ve stejné kategorii vždy na startu doprovází, doběhla na 18. místě a ve svém ročníku byla nejrychlejší!

Maminka – „Malá“ Eva MORAVCOVÁ závodila opět na „velké“ trati a tak Víťovi pomyslně „kryla záda“. A to velmi zdatně…!  Znovu potvrdila svoje kvality, když doběhla v kategorii žen na kvalitním 4. místě. Od bronzu ji tentokrát dělilo asi půldruhé minutky… Bravo Eva, Víťa, Zita a Lada! Bravo MORAVEC! A díky za vzorné repre oddílu… Zde omrkněte z Radostic „full“ fotogalerii, a „tuť“ jsou výsledky námi ostře sledovaných kategorií:

BBP5KURIM_503_
Víťa ještě jednou – v plném tempu na trati Kuřimského krosu.

Napsat komentář