Tygřice sekla drápkem…

Byť klíčové mistráky a MTB Český pohár jsou už pro letošek minulostí, cyklistická sezóna zdaleka nekončí a je logické, že naši rajdři budou tam či onde dobývat vavříny pro MORAVEC v mnohých případech individuálně. Příkladem toho jsou závodní MTB aktivity naší šikovné bierky s válečnickým jménem „Tygřice z Okrouhlé“, Moniky Konečné, která nejen, že minulý víkend stihla hned dva těžké závody, ale „bodovala“ i výsledkově.

OPL15TT0654_D

Souběžně s ostravským Chacharem zkřížili bikeři svoje pomyslné zbraně na již osmém pokračování MTB maratonu Matoušek OPEN, který se jezdí ve městě cyklistům zaslíbeném – Jevíčku. Monika Konečná zde správně zvolila trať 37 km a v kategorii juniorek si odváží ze sobotního závodu jisté vítězství! Výsledek si můžete ověřit zde.

Svoji fyzickou a psychickou odolnost prokázala  i o den později v Berouně, kde pokračovala dalším závodem MTB série CMT 2015. Na distanci 18 km se v kategorii dívek do 18- ti let postavila na startu proti po většinou starším dívkám, přesto zajela opět velmi dobře a mnoho nechybělo (něco málo přes 4 minutky) a byla z toho další cenná „bedna“. Ale i čtvrté, „bramborové“ místo má svoji vysokou cenu, připočteme-li k tomu, že Beroun se jel opět za extrémě horkého počasí, a že Monika měla za sebou nejen únavnou cestu, ale především těch necelých 40 km z předchozího dne z „Matouška“… Monice patří dík za vzorné repre MORAVCE a k sobotnímu zlatu samo-že gratulujeme! Díky i jejímu podpůrnému „family-teamu“! Výsledky z Berouna jsou tuť.