CMT Skalka: 1. Contador!

Není to tak dlouho, co naše zrakové senzory upřely pozornost na sever Moravy, konkrétně do Ostarvy – Bělského lesa, kde jsme velice bedlivě sledovali výkony a výsledky našich riderů v rámci prestižního MTB závodu Ostravský Chachar. A po čtrnácti dnech jsme svoji pozornost do severomoravské metropole soustředili opět. Tentokrát do místní městské části Skalka.

P1150582V sobotu 12. září 2015 zde pokračovala dalším závodem populární MTB série CykloMaraton Tour a MORAVEC zde velice zdatně reprezentovalo „Okrouhlecké křídlo“, jmenovitě Tomáš Tlamka „Contador“ a Monika „Tygřice“ Konečná. Mladší Tomáš se úspěšně popasoval v doprovodném závodě starších žáků s docela slušnou konkurencí deseti soupeřů, když si s náskokem devatenácti sekund dojel s přehledem pro prvenství a znovu potvrdil pověst na CMT těžko porazitelného rajdra.

Poněkud náročnější úkol měla Monika, která vzhledem ke svémuOLYMPUS DIGITAL CAMERA věku kadetky již vyrazila na maratonskou trať o distanci 34 km. Jak je ale u ní  dobrým zvykem, nechala na trati všechny síly a i díky „Contadorově“ nezištné podpoře v druhé polovině závodu z toho bylo v cíli  nakonec výborné, byť tolik nepopulární „bramborové“ čtvrté místo! Díky moc oběma za vzorné repre MORAVCE, stihnou-li ještě na některém ze závodů CMT úspěšně startovat, nemusí být ani letos bez šance na celkové medailové umístění! Zde je ze soboty výsledkový servis.