Hlinsko: Excelent!

Jako by si MORAVCI letos umanuli, že týden co týden budou přepisovat oddílové dějiny… V dosavadní historii naší aktivní účasti na závodech ČP v cyklokrosu se na stupně vítězů z našich řad nedokázal prosadit nikdo jiný, než Nikola Hlubinková a Adéla Šafářová. Po minulé sobotě je ale všechno jinak…

IMG_2717
Pohled, který se neokouká…Že to ale Janě na „bedně“ „sekne“?

Kadetka-bikerka Jana Tesařová, která šokovala originál cyklokrosařskou dívčí konkurenci ve své kategorii  čtvrtým místem už minulý týden ve Slaném, potvrdila ve druhém pokračování národního cyklokrosařského poháru, že „Slaná brmbora“ vůbec nebyla náhodná… V Hlinsku si totiž dojela po vynikajícím, vyváženém výkonu pro bronz!

Zde si vychutnejte fragment jízdy našich mladých cyklokrosařů (Tomáše, Aničky a Jany):

IMG_2721
Dominik, zvaný Bronzový… Možná opětná změna „lokálu“ ho katapultuje k ještě vyšším metám!

A aby těch „placek“ nebylo málo, stejným leskem se blýskala medaile na hrudi našeho odchovance Dominika Prudka (stále ještě GT Opportunity, ale nechybělo mnoho a už jel v Hlinsku v našem dresu, snad admistrativní šiml dovolí, aby se toto stalo už na dvojzávodě příští týden). Blahopřejeme Janě „Džejn“ Teasřové i Dominiku Prudkovi k historickému medailovému úspěchu! Ale ani zbylí tři členové naší dočasné cyklokrosařské roty se v Hlinsku výsledkově v žádném případě naztratili. Posuďte sami: starší žák Tomáš Tlamka „Contador“ vybojoval 8. místo a i Anička Zemánková se po bojovném výkonu věšla výsledkem do elitní patnáctky. Vše završila výbornou jízdou v závodě žen další naše odchovankyně Adéla Šafářová (toho času Nutrend Specialized), která v těžké mezinárodní konkurenci dokázala obhájit šestou pocici ze „Salk City“! Bravo MORAVEC, díky všem za vzorné repre oddílu, podpůrný tým – samo, že – navyjímaje! Zde hledejte kompletní výsledky a tuť je bezva fotogalerie Libora Tesaře! A určo mrkněte i sem, budte mrkat, jak jsme mediálně slavní..!

A takto to v Hlinsku „solil“ Domča: