Co se bude dít? (ST49)

Úterý 1.12. 2015 

V rámci probíhající zimní přípravy – od 18.00 hodin cvičení v tělocvičně pro „mrňata“ MORAVCE (vhodné pro děti do 12-ti let). Atletická tílka Vám (i sobě) protáhne Petr.

Pátek 4.12. 2015
  • Odjezd Dočasné cyklokrosařské roty MORAVCE na předposlední závod Českého poháru do Jabkenic. Organizačně pohlídají Milan Tlamka s Víťou Prudkem.
  • V rámci probíhající zimní přípravy – od 18.00 hodin cvičení v tělocvičně pro zdatnější MORAVCE („Prudkové kapky“ – vhodné pro děti od 12-ti let). Atletická tílka Vám protáhne hlavně Ivana.
Sobota 5.12. 2015
  • Závod Českého poháru v cyklokrosu v Jabkenicích. Týká se naší Dočasné cyklokrosařské roty, organizačně si výpad pohlídají opět Milan s Víťou. Zde omrkněte propozice...
  • Druhý závod Brněnského běžeského poháru na Okrouhlé. Účast MORAVCŮ v rámci zimní přípravy je „dobrovolně-povinná“! Na „osmičce“ Vás vyzývám na souboj! Ale nemějte ze mě vůbec strach: letos budu kořistí víc než snadnou… Zde studujte propozice
Neděle 6.12.2015 

Návštěva hrobu Vlastimila MORAVCE na Ústředním hřbitově v Brně. Hlavní skupina vyrazí vláčkem z Boskovic směr Brno v 10.01 hodin (pro slevu na jízdence – děti ve věku 10-15 let, vezměte si s sebou – pokud možno – nějakou průkazku, která potvrdí Váš věk), sraz s těmi, kteří nepojedou s námi vlakem je na Brněnském Ústředním hřbitově u Krematoria v 11.30 (plus/mínus).Zde okoukněte loňskou fotogalerii z výletu do Brna.