CMT Pálava: dost dobrý…

Tak trochu překvapivě pouze dva naši bikeři zasáhli do bojů v klasické cross country, která se na Pálavě,jako ideální příprava před prvním závodem národního poháru  MTB XC (což je od nepaměti naše hlavní disciplina)  v The Plících, nabízela.

Ať tak či tak, naši dva rajdři – jmenovitě Monika Konečná (jela kategorii dívek do 18 let – trať 24 km) a Radim Kovář (jel samozřejmě muže ELITE na dvojnásobné trati), splnili do puntíku očekávání, když zajeli v poho výsledky do první desítky.

Monika potvrdila pátým místem (absolutně xxx) pověst ryzí bojovnice a skutečnost, že závody tohoto typu jí sedí, a že je její trenér velice  jí je – velice erudovaně a velice citlivě – a hlavně zcela správně ordinuje. Radima Kováře jsme mohli vidět v dresu MORAVCE po (dlouhých – krátkých?) čtyřech letech a jsme rádi, že generálka na The Plíce dopadla tak dobře (v cíli 7. místo). S Radimem jsem po závodě – o závodě hovořil: vše nasvědčuje tomu, že jeho nepříjemné a vleklé zdravotní trable jsou na ústupu a že osvědčený bojovník Ráďa by mohl letos mezi elitními bikery opět rázně „zapráskat bičem“. Budeme držet palce nejen Radimovi v závodech MTB „první ligy“, ale i Monice, která se bude letos určitě snažit obhájit v „CMTéčku“ loňské pozice!