Cvičení ve zlatém lesku!

Úterní cvičení bylo co do účasti poznamenáno jednak lehkými virózami, se kterými se někteří z MORAVCŮ aktuálně potýkají, jednak „gargánskou“ předstartovní horečkou, která se s blížícím se startovním časem T-nula operace RENZO ZORZI samozřejmě logicky stupňuje. Petrovým úkolem tudíž bylo desítku cvičenců nejen řádně protáhnout, ale pocvičit tak, aby si nikdo nezpůsobil zranění a aby se všichni tradičně dobře pobavili…

DSCN7014
Maruška na prvním úseku „opičí dráhy“, kdy prvním úkolem cvičenců bylo zvládnout kotoul v před!

Soudě podle spokojených tváří cvičenců v čase čtyři hodiny před půlnocí, kdy jsme přiměřeně unaveni sportovní halu opouštěli, se to snad i podařilo… Vítaným zpestřením pokračující zimní tréninkové rutiny byly pak dvě skutečnosti: po rozběhání, rozcvičce, vybišce a rybářích s rybičkami došlo opět po čase na „opičí dráhu“.  Postavili jsme si sice nenáročnou, zato čtyřúsekovou, zpestřenou ribstolovou posilovačkou bříška a byli jsme zvědavi, jak se s ní naši mladí cvičenci poperou… Zvládali ji excelentně! Všichni šli „na krev“ dvakrát a všichni se ve druhé rundě dosaženými časy zlepšili! Že to nebyla žádná procházka svědčí fakt, že se nikdo s časem nedostal pod 40 vteřin! Nejblíže tomu byli nakonec Tomáš Tlamka „Contador“ s Aničkou Zemánkovou, ale i časy ostatních byly výborné!

DSCN6988
Jedna z kolekce celkem pěti zlatých medailí, které vybojovala Adéla Šafářová v rámci MTB Sunshine Cupu minulý týden na Kypru, dodala lesk našemu úternímu tréninku.

A co že to dodalo našmu obvyklému úternímu cvičení onen zlatý lesk? Inu byla to velice cenná zlatá medaile, jedna ze zlaté kolekce, kterou v uplynulých dnech vybojovala v rámci MTB Sunshine Cupu na Kypru Adéla Šafářová, a kterou byl od ní obdarován Petr. Ten ji samozřejmě neváhal vzít do cvičení a ukázat cennost zkropenou Adélčiným potem i ostatním MORAVCŮM. Parádní kousek stál určitě za vidění a stává se jednou z dalších vzácných oddílových cenností… O další malý důvod navíc, aby měl už MORAVEC konečně pořádné sídlo… Neb trofejí utěšeně přibývá… Zde mrkněte na komentovanou fotogalerii z úterního podvečera.

Napsat komentář