Dva v první desítce!

Brněnský běžecký pohár se vzhledem k právě probíhajícímu měsíci jara posunul do svojí pomyslné cílové rovinky. Mibulou sobotu se v Brně-Modřicích odběhl v pořadí již sedmý závod této atletické běžecké série a na startovním roštu obou hlavních tartů samozřejmě nechyběli ani MORAVCI…

IMG_6824aNa „pětce“ se v těžké konkurenci s běžci „profíky“ dokázal opět výrazně prosadi Jirka Štěpaník, který nás v této zimní sérii reprezentuje a který byl v cíli klasifiován jako v pořadí sedmý junior. Jeho ztráta na vítěze činila zanedbatelnou minutu a tři čtvrtě, což ukazuje na skutečnost, že Jirka je na prahu sezóny ve znamenité kondici! Díky moc, Jirko za vzorné repre MORAVCE!

IMG_7194

Skvěle si vedl na trati deset kilometrů i ostřílený borec Petr Bořil. Absolutně doběhl na dvanáctém místě a v ostře sledované hlavní kategorii mužů z toho bylo dokonce 10. místo! Petr je zkrátka „nabušený“ celoročně! nechci být špatným prorokem, ale ani bych se nedivil, kdyby v některém ze závěrečných závodů dosáhl na „bednu“… Vždyť jeho ztráta v Modřicích na vítězého Honzy Kohuta čítala pouhých 3:21 minuty… I Petrovi děkujeme za vzorné repre našeho oddílu! Zde můžete v klidu prostudovat a ověřit kompletní výsledky.

Napsat komentář