Bombarďák „Contador“!

Příbram hostí letos cyklistické silniční Mistrovství ČR žáků a kadetů, to mistrovství, které v r.2010 vzorně pohostil Benešov u Boskovic. Oproti minulým letem dochází k redukci programu, ze kterého vypadly časovky družstev. Minulý čtvrtek se naše pozornost k Příbrami upřela, neboť se zde jela časovky jednotlivců a barvy MORAVEC Teamu na startu samozřejmě nechyběly!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skvělou sezónu zažívá letos Tomáš Tlamka „Contador“. Po výborných výsledcích na MTB MČR v Bedřichově si připsal další úspěch z časovky jednotlivců na silničním MČR v Příbrami!

Po náročném programu minulých dnů, který vyvrcholil MTB národním šampiopnátem v Bedřichově, jsme k účasti na silničním šampionátu přistoupili formou více-méně dobrovolnosti z akcentem na závody s hromadným startem, které byly na programu v neděli, 31. července. Ale i ve čtvteční časovce jsme měli zdatného reprezentanta. Se startovním číslem 125 vyrazil na trať dlouhou 11km v kategorii starších žáků čerstvý mistr ČR v MTB XCE a druhý vicmistr v MTB XCO, Tomáš Tlamka „Contador“. Již na nedávném etapáku v Lanškrouně vystrčil Tomáš pořádně drápky a a cyklistický odborníkům ukázal, že i silnici umí. Toto potvrdil do puntíku i při mistrovské časovce, ve které bral skvělé, 4. místo, když ho od medaile dělily necelé tři vteřinky… Bravo Tome, blahopřejeme a díky za vzorné repre MORAVCE! V cyklistickém Nebi musel mít náš patron, Vlastimil MORAVEC, z výkonu svého mladého následovníka velkou radost! No a palce budeme mačkat i v neděli, kdy vyrazí na tratě závodu s hromadným startem i další Tomášovi týmoví parťácci. Zde jsou ze čtvrteční časovky jednotlivců okulibé výsledky.

Napsat komentář