Triatlonové „čečetky“!

Výborný triatlonový víkend mají za sebou naše letošní čerstvé posily, sourozenci Jirka a Adéla Zavřelovi, jenž jsou posilami vskutku jak se patří! Jejich sportovní univerzálnost je mimo cyklistiku směřována logicky i na triatlon, samozřejmě, že na ten v dětském provedení. V minulých dnech byl Jirka s Adélkou tedy nejen v „jednom kole“, ale i v „jedné vodě“ a i v „jednom běhu“. No a jak si dva naši šikovní elévové  na severu Moravy, který tentokrát triatlonisty hostil, vedli?

TOP 3 v detailu!
Adélka Zavřelová vybojovala na triatlonu v Novém Hrozenkově v „nařízlé“ konkurenci více jak třiceti soupeřek skvělý bronz!

V pátek 5. srpna si Jirka s Adélkou „střihli“ triatlon „Valachy Man“ v Novém Hrozenkově, kdy mladší z obou sourozenců se v kategorii chlapců do 10 let vešel do TOP TEN (9. místo), a starší Adélka brala do konce v početně „nadupané“ kategorii dívek do 10 let bronzovou medaili! A píši, že brala, tak vězte, že ocenění nepředával nikdo menší – než olympijský vítěz v akrobatickém lyžování ze Salt Lake City z r. 2002, Aleš Valenta! Olympionici, především Ti bývalí, jsou aktuálně, v čase 31. Letní olympiády v Rio de Janeiro, zkrátka v kurzu!

Velkost sportovce není v postavě, ale v srdíčku!
O den později ovládla Adélka Zvřelová dalšzávod v triatlonu v Majetíně. Bravo „Adys“!

Hned druhý den, o první srpnové sobotě letošního roku, zabojoval Jirka s Adélou stejně výborně na dalším triatlonu, tentokrát v Majetíně. Jirkovi sice tentokrát umístění v TOP 10 těsně uniklo (v cíli byl klasifikován jako 11.), ale svým výkonem opět potvrdil vysoké triatlonové kvality. Adélka se tentokrát se soupeřkami nijak „nemazala“ a vyhrála závod s přehledem v čase 5:02,57 minut, s luxusním, více jak tříapůlminutovým náskokem, na druhou v pořadí, také Adélku – Zapletalovou. Nezbývá, než Zavřelovic sourozencům vyseknout hlubokou poklonu a poděkovat za vzorné repre MORAVEC Teamu, jejích podpůrnému rodinnému týmu „jak by smet“!  Jen tak dál!

Zde mrkněte na fotogalerii z Valachy Mana:

Zde okoukněte pár fotek z Majetína:

Napsat komentář