Dvakrát zlatý Matoušek!

Taky v sobotu 27. srpna (aby těch souběžných akcí nebylo ten den málo) si už po osmé (jak ten čas letí)  dali dostaveníčko bikeři v Jevíčku při MTB závodu „Matoušek Open“. K závodu, jehož dominantou je hlavně MTB maraton pro dospělé, jsou přidruženy i starty závodů dětí. No a díky sourozencům Lucince a Matyášovi Koudelkovým byl i v Jevíčku MORAVEC ostře v akci!

IMG_0389
Jedna z nejlepších bikerek své kategorie ve středomoravském regionu, Lucie Koudelková, potvrdila opět svoje kvality vítězstvím na MTB Matoušek OPEN.

Oba naši reprezentanti se v sousedním, Východočeském kraji, předvedli v tom nejlepším světle a potvrdili, že jejich letošní vítězná tažení v rámci MTB „Vrchoviny“ nejsou nikterak náhodná! Lucie Koudelková ovládla s přehledem závod kategorie dívek 7-9 let a její starší bratr, Matyáš Koudelka byl pro  změnu jasným vítězem kategorie o „levl“ vyšší (chlapci 10-12 let). Jejich výkony a výsledky jsou o to cennější, že na start šli prakticky bez odpočinku po návratu z dětského tábora! Bravo MORAVEC! Blahopřejeme a díky za vzorné repre oddílu, přičemž náš dík patří určitě i podpůrnému rodičovskému týmu. Zde můžete zjistit vše o tradičním závodě, a jsou k dispozici už i výsledky.

IMG_0441
Matyáš Koudelka je nejen skvělým bikerem, ale i velmi zdatným fotbalistou. Bude zajímavé sledovat, kterým z těchto dvou směrů se jeho sportovní kariéra v budoucnu ubírat. každopádně na MTB matoušek OPEN v jevíčku neměl ve své kategorii konkurenci…

Napsat komentář