Čtyři mušketýři..!

Brněnský Favorit pod taktovkou pana Komoně už tradičně v tomto období organizuje Brněnské cyklokrosové středy, a protože jsme měli aktuálně od závodů nejvyšší národní klasy dvouvíkendový půst, nebylo divu, že se hned čtyři naši rajdři objevili v polovině minulého tádne u Anthroposu na další cyklokrosově race v rámci brněnských cyklokrosařských střed.  Bednu naši tentokrát sice „neošlapali“, ale výsledkově se všichni prosadili do TOP 20!

p1290259
Roman Šindelář zaměřuje další cíl… A s jeho kalibrem si nedělá žádnou starost!

Závody u Anthroposu jsou pořádány tak trochu svérázným způsobem a jejich charakteristickým znakem je skutečnost, že si „v pohodě“ postačí pouze se dvěma samostatnými starty, když ten první obsarávají děti a mládež a druhý pak všichni dospělí. Nejlepší z našich byl ten ten na startu nejmladší. Roman Šindelář se v „mládežnickém“ startu v konkurenci bez mála dvaceti soupeřů dokázal prosadit absolutně na výborné, 4. místo a ve své kategorii pak bral zaloužený bronz! Výsledkově ho napodobila hvězda letošního Českého poháru v cyklokrosu kategorie Masters B, v cíli šestý Leoš Balák.

p1290318
Leoš Balák letos po cyklokrosových tratích v skutečně „lítá“! Potvrdil to i minulou středu v Brně u Anthroposu.

Průběžný lídr Českého poháru kategorie Masters B výkonem a výsledkem v rámci brněnské přípravy potvrdil, že před dalším dílem ČP Masters v Milovicích mu forma obdivuhodně „drží“! Spolu s Leošem startovali ještě Honzové Šindelářovic – táta i syn „Džony“ a i oni dva ukázali, že mají cyklokros v krvi. Důkazem je absolutní 12. místo mladšího z nich (jasný vítěz v kategorii kadetů) a absolutní 20. místo toho o něco staršího (16. místo pak v kategorii mužů). V konkurenci více jak 40 rajdrů, kteří se postavili na start,  „dost dobrý“…Zkrátka minulou středu v Brně u Anthroposu naši čtyři reprezenranti ukázali, že směrem k dvojzávodu v Holých Vrších a Milovocích v rámci blížícího se cyklokrosového víkendu můžeme vyhlížet bez obav s vědomím, že vysoká výkonnost našich přetrvává! Díky hoši za vzorné repre MORAVCE a hodně bodů z blížících se dvou „prvoligových“ cyklokrosařských race“! Zde si můžete ověřit výsledkové listinynáš kamarád, pan Čefalín pořídil i pěkné fotky, které najdete v této jeho fotogalerii.

p1290306
Cyklokrosový projev Honzy Šindeláře ml. je závod od závodu vyzrálejší. Potvrzuje to i tato fotka z Brna.

Napsat komentář