Medaile i z Vrchoviny!

Nejen ve Vysočina aréně nám to o minulém víkendu medailově zacinkalo. Agylní Tesařovic / Tlamkovic / Prudkovic úderka stihla ještě před „Jardovým koncertem“ v rámci „Páté Novoměstské“ premiérový závod MTB seriálu o Pohár Českomoravské vrchoviny, který se jel v Poličce. A pod osobním dohledem našeho šéftrenéra Víti Prudka se naši mladí překonávali. Však posuďte sami.

IMG_2128
Nenechte se mýlit: Naše „Džejn“ nepřestupuje do týmu Madesa… To jen vyhrála v Poličce tento slušivý dres.

Hned v úvodní žákovské kategorii jsme brali dík Tomáši Tlamkovi „Contadorovi“ a Vítkovi Suchánkovi cenný „double“. Pro Vítka to byla premiéra v dresu MORAVCE a hned na poprvé se mu zadařilo na „bednu“. Kategorii kadetek s přehledem ovládla Jana Tesařová a start juniorů se stal kořistí našeho odhovance,  „lysické výbušniny“ – Dominika Prudka (toho času GT Opportunity), když ho na stupně vítězů doprovodil v cíli bronzový – při svém druhém startu dne – Tomáš Tlamky „Contador“, který tak ve svém útlém věku třinácti jar měl možnost poprvé „přičichnout“ k závodu juniorů. A tak paradoxně – medailově vyšel v Poličce na prázdno pouze trenér Víťa Prudek, který bral v závdě veteránů nepopulární „bramboru“.

IMG_2129
„Conador“ na bedně se e společnosti v pravdě juniorských svalovců neztrácí!

Abych se Vám přiznal, o seriálu, který se jezdí již několik sezón, jsem neměl doposud potuchy. Na jeho oficiální webovou stránku mrkněte sem, najdete zde samo že i kompletní výsledkový servis: http://poharcmv.cz/index.html na několik fotek mrkněte zase sem: http://moravecteam.rajce.idnes.cz/2015.05.24_Pohar_Ceskomoravske_vrchoviny_Policka/