Doba oceňování je zde!

Zimní období, doba pro bikera relativního klidu, se mimo jiné vyznačuje nejrůznějšími anketami o nejlepší sportovce všeho druhu, kdy například zrovna nedávno jsme měli možnost sledovat dekoraci judisty Krpálka, jako nejlepšího sportovce České republiky za rok 2016. Podle agenturních informací bude v nejbližší době jednou z oceněných i členka MORAVEC Teamu, benešovská  Anna Zemánková.

p1100587
Půjde Anička Zemánková ve šlépjejích své kamarádky a jedné z nejlepších juniorek světa Adély Šafářové? Uvidíme… Každopádně předpoklady pro to má!

Kovaná bikerka, ale též výborná cyklokrosařka, letos kategorií kadetka, má za sebou vskutku TOP sezónu a její výsledky neunikly dokonce ani pozornosti patnáctičlennému Obecnímu zastupitelstvu Obce Benešova u Boskovic, kde má Aňa trvalé bydliště. Představitelé této obce schválili na svém, letos posledním veřejném zasedání, pro talentovanou kadetku nejen věcný dar, ale i finanční odměnu! Ta jí bude předána na příštím veřejném zasedání, které proběhne v měsíci únoru 2017. Aničce Zemánkové, vítězce Českého poháru ve sprintu  a aktuálně nejlepšímu sportovci Benešova u Boskovic za r.  2016 blahopřejeme! Před ní se takového ocenění dostalo v této obci cyklistice zaslíbené i legendárnímu Radimu Kovářovi, který si tohoto ocenění užil v r. 2011. Nechci se mýlit, ale výkony Anny Zemánkové určitě nezůstali bez povšimnutí ani v rámci blanenského regionu, a že se s ní ještě na nejednom  slavnostním večeru, v rámci nejednoho vyhlášení TOP sportovců, ještě uvidíme!

Nejlepší výsledky Anny Zemánkové v r. 2016:

  • ČP MTB XCE – 1. místo
  • MČR MTB XCE Bedřichov – 4. místo
  • ČP MTB XCO – 6. místo
  • MČR MTB XCE Bedřichov – 6. místo
  • ČP v cyklokrosu – 8. místo
  • MČR v cyklokrosu Uničov – 13. místo
  • MTB Pohár Drahanské vrchoviny – 2. místo

 

 

Napsat komentář