Páteční nářez!

Další páteční pravidelné cvičení bylo charakteristické nadprůměrnou účastí cvičenců MORAVEC Teamu! Zimní příprava se dostává do své závěrečné fáze, když jedním z nosných pilířů tohoto období bude beze sporu horské zimní soustředění, které bez mála pětadvacítku MORAVCŮ čeká v nastávajícím týdnu. Trénink, který bezprostředně odjezdu našich na hory předcházel, měl vskutku vysokou úroveň o kterou se už tradičně zasloužila hlavně Ivča Prudková a její úsilí vzorně opětovala svým snaživým přístupem k cvičení i více jak třicítka borců a borek MORAVEC Teamu.

IMG_3620
K MORAVEC Teamu na začátku r.2017 – soudě podle tohoto fota – se hodí asi nejlíp podstatná jména – soudržnost, kompaktonst, síla a – pohoda!

Ivana dokázala v pátek opět velmi citlivě „přidat plyn“ a oproti minule zvednout trénujícím MORAVCŮM „level“ přesně tak, jak je vzhledem k roční době třeba! Cvičenci se jí za to odvděčili vskutku příkladným přístupem a zdá se, že to, o co se trenéři snaží především – tj, naučit svoje svěřence k profesionálnímu přístupu v rámci fungování v MORAVEC Teamu, se začíná postupně dařit! Supr zpestřením byla soutěž „Pijaněr vyděržaj“, která ve třech kategoriích měla vítěze v Honzovi Šindelářovi st. (kategorie „dospělí“), Amálce Gottwaldové (kategorie dívky – děti) a Matouškovi Lipenském (kategorie chlapci – děti). Když jsme docela dost zrosení Ivaně za její páteční výbornou produkci zatleskali, po doplnění tekutin jsme se „rozhodili“ do čtyř štafetových „mančaftů“, kterým byli kapitáni Lukáš „Luque“ Gregor, Karel Vinický, Tomáš Tlamka „Conatdor“ a Patrik Kolář. Ti si pak zkonfigurovali svoje minitýmy na základě vlastní volby a ruku měli při této činnosti vskutku dostí šťastnou! Takřka desítka následných variabilních startů byla ve znamení vzácně vyrovnaných soubojů! Ve finále jsme zrelaxovali a zregenerovali vydatnou třímíčovou vybiškou (přes celou halu), aby vše krátce před dvacátou hodinou završil trojí souboj rybářů s rybičkami… Mrkněte na fotogalerii z účastnicky rekordního pátečního tréninku!

Napsat komentář