Šustlo se…

Jenom si nemyslete, že když většina MORAVEC Teamu „zmizí“ do hor, že se v rámci oddílu nic neděje… Opak je pravdou! Že jsme uznávanou skupinou, o tom svědčí oslovení, které rád dál tlumočím v prvním odstavci této aktuality. Taky MTB „Vrchovina“ 2017 (už 16. ročník… Ani jsme se nenadáli, jak nám už „holka“ vyspěla do takřka dospělého půvabu…), dostala schůzkou kompetentních minulý čtvrtek v Březové nad Svitavou jasné obrysy, no a že sníh nepokrývá jen Jeseníky a lyžovat se dá letos takřka všude, což je předpokladem často nečekaných lyžařských setkání, o tom je druhý odstaveček této aktuality…

IMG_3493
Aničku teď čeká už jen pohodový, asi půldruhakilmetrový sešup z nejvyšího bodu Drahanské vrchoviny do rodné vísky Benešov.

Roman Daněk, šéf zámé a vyhlášené prodejny CYKLOPLUS v Rájci – Jestřebí, nás oslovil s touto informací – nabídkou: „Obracím se na vás se zvláštní prosbou. Do naší cykloprodejny v Rájci hledáme posilu do dílny. Brigáda, částečný úvazek. Napadlo mě, jestli nemáte nebo jste neměl v týmu kluka, kterého hodně baví servisování kol. Je šikovný a spolehlivý a měl by to již docela dobře umět. Ideální je třeba student, nebo kdokoliv kdo si chce přivydělat při práci. Jedná se pouze o práci v sezoně. Kmenového mechanika máme. Kdyby vás někdo napadl, předejte mu prosím kontakt přímo na mne, případně zde, na tomto odkaze najde více informací: http://www.cykloplus.cz/volna-mista/t-78. Mockrát děkuji a ať se daří v nové sezoně. Držíme palce vašim bajkerům a bajkerkám“! Jak se říká: „Líná huba, holé neštěstí“… A taky, že „Za zeptání nic nedáš“…

IMG_3632
Bývalé elitní snajpry MORVEC Teamu Radima Kováře a Radka Baráka čas nijak nepoznamenal… Naopak. Jsou aktuálně ve výborné kondici a hlavně v pohodě a dobré náladě!

Jedu si takhle o víkendech cestou-necestou, polem-nepolem, lyžařskou běžeckou stopou-nestopou v naivní víře, že snad není možné žádné MORAVCE potkat, když jsou skoro všichni mimo region více jak 100km severně vzdušnou čarou… A přece.. Nejprve je mi ctí se ve stopě pozdravit s nejlepší sportovkyní Benešova u Boskovic za r. 2016 Aničkou Zemánkovou a o den později zažívám – opět ve stopě – setkání se dvěma legendami MORAVCE z let minulých – Radimem Kovářem a Radkem Barákem! Zatím co s Aničkou nebylo třeba „dlohých keců“ neb se pracovně setkáváme a komunikujeme v rámci MORAVEC Teamu aktuálně dost často, s Ráďou a „Barynem“ jsme toho měli na pokec docela dost… A nebýt chladu, který s námi záhy začal nedaleko nejvyššího bodu Drahanské vrchoviny „cvičit“, asi bysme to naše setkání ještě hodně protáhli… Každopádně pro naše trenéry je potěšitelná tato informace: oba rajdři jsou ochotni v rámci časových možností pomáhat s přípravou svých následovníků! A oba by se měli ne MTB „Vrchovině“ letos nejednou akčně objevit! Díky hoši! Budeme se těšit!

Napsat komentář