Ocenění od senátorky!

Stále jsme ještě v období vyhlašování nejlepších sportovců, či jejich jiných oceňování, za uplynulý rok 2016. „Smetanu už slíznul“ Dominik Prudek, co by loňský nejlepší sportovec Lysic, v únorů čeká obdobná dekorace Aničku Zemánkovou na Benešově a zmínit musíme i Adélu Šafářovou, která byla nedávno v Kunštátě dekorována spolu s dalšími devíti nejlepšími sportovci regionu Blanenska a Boskovicka. Všem třem blahopřejeme a tím více, protože minulou středu se jim plus dvěma jejich týmovým kolegům dostalo dalšího význačného ocenění…

IMG_3658
Že má Anička za sebou TOP sezónu, o tom ji utvrdila svým uznáním i paní senátorka!

Výkony v loňském roce juniora Dominika Prudka, juniorky Adély Šafářové, kadetek Anny Zemánkové , Jany Tesařové a staršího žáka Tomáše Tlamku „Contadora“  neunikly pozornosti čerstvé senátorky Jaromíry Vítkové, která tyto naše elitní snajpry pozvala minulou středu  spolu s jejich doprovodem do své nové regionální senátorské kanceláře, kterou má již otevřenou pro kontakt s voliči v útulné boskovické Orlovně. Členové našeho „Áčka“ však nebyli kompletní, protože Dominik Prudek, Tomáš Tlamka „Contador“ a Jana „Džejn“ Tesařová zažívali další důležitou část zimní přípravy na sezónu 2017, kterou bylo v případě Dominika soustředění v zahraničí a v případě Jany s Tomášem zimní soustředění v Jeseníkách.

IMG_3657
Lenka Tlamková zastoupila při slavnostním setkání s Mirkou Vítkovou při odměňování za svého syna, Tomáše Tlamku „Contadora“.

Za Janu a Domču převzal ocenění nejen z rukou senátorky vedoucí oddílu Petr Koudelka, když Mirce s oceňováním pomáhala i její čerstvá  nástupkyně  na postu místostarostky Boskovic, paní Hamalová. Za Tomáše velmi zdatně „zaskočila“  jeho maminka Lenka Tlamková, no a s Adélou Šafářovou a Annou Zemánkovou se mohla paní senátorka pozdravit a tím ocenění jim předat osobně. Od senátorky jsme dostali ještě na víc i milou týmovou  odměnu! Rádi jsme si pak poslechli její vyprávění o prvních zkušenostech v roli senátorky a s radostí kvitovali její ujištění, že blížícího se oddílového plesu MORAVEC Teamu bude opět vítaným a milým hostem!

IMG_3661
BB, nebo-li „boskovický bombarďák“ Adélka Šafářová. Mirka Vítková samozřejmě neopoměla ocenit ani ji, byť uý neobléká dres regionálního cyklistického týmu.

Napsat komentář