Dres vzor 2017 finišuje! -2

„Dead line“ – nebo-li uzávěrka na objednání dresů vzor 2017, pro všechny členy MORAVEC Teamu se blíží! Kdo ještě tuto věc nemá pořešenou, má do pondělí 6.2.2017 ještě čas se přihlásit a počty kusů včetně velikosti nahlásit nové  oddílové dresové referentce – Haně Šindelářové (723 071 476). Hanka bude na příjmu pro všechny opozdilce – ještě jednou opakuji – do pondělí 6. února 2017 do Slunce západu… Díky moc za Vás konstruktivní přístup k řešení této důležité záležitosti!

Kdo to propásne, má prostě smůlu, další vlna výroby dresů bude až někdy cca v polovině roku 2017 (možná, kdo ví..?). Do Langenlois (25. – 26.3.  2017) chceme jet už v nových dresech, a protože Atex není zrovna z těch firem, které by neměly do čeho „píchnout“, je třeba zaslat do Brna objednávku co nejdříve… Logicky nám z toho v návaznosti vychází, že na slavnostním zahájení sezóny, kdy budou všem našim závodním „bombarďákům“ předány dresy a všem našim TOP „bombarďákům“ předány dresy + závodní licence, se sejdeme s největší pravděpodobností v pátek 24.3.2017 od 17.00 hodin v nekuřácké části restaurace Morava. A nebo možná na naší – už legitimní CFB MT (Cycling Force Base MORAVEC Team – Základně Cyklistických Sil MORAVEC Teamu – na boskovické brokové střelnici –  smlouvu o pronájmu jsem podepsal s p. Josefem Hlaváčkem minulý týden). To vše má ale ještě dost času na upřesnění… Aktuálně je důležitý ten dresový „dead line“, který – pro jistotu – ještě jednou opakuji: do pondělí 6.2.2017 do Slunce západu – Hanka Šindelářová 723 071 476!

A ještě poznámka: že obrázek v záhlaví této zprávy (střih dresu) je pouze ilustrační, naštěstí většina z MORAVCŮ pochopila… Jedná se o historický dres nevím už ani z kterého roku… Design dresů vzor 2017 se oproti loňsku změní jen minimálně, v detailech…

Napsat komentář