Dvě „placky“ z Ráječka!

Deset MORAVCŮ šlo minulou sobotu do běžeckých soubojů v rámci dalšího závodu Brněnského běžeckého poháru, který tradičně vzorně pohostilo Ráječko. A všichni bez „rozdílu věku a vah“ potvrdili to, co jsme z jejich tréninkového projevu v rámci  zimní přípravy vytušili: jejich výkonnost je pozoruhodná, přičemž tuto skutečnost ukázali jejich sobotní výsledky: všichni na svých distancích doběhli v TOP 15!

218a
Víťa Lipenský na startu svého závodu kategorie mladších žáků. V cíli finišoval na 13. místě.

Že v Ráječku nám bude „karta padat“, se ukázalo při startech mladších žáků a žákyň. Adéla Kubinová se blýskla 12. místem a jen o stupínek hůř doběhl Víťa Lipenský. „Bramborovou“ medailí potvrdila ve svém startu naše nejvyšší ambice Justýnka Novotná (kategorie přípravka mladší dívky). A pak to , při startu stejné kategorie chlapců, přišlo! Matoušek Lipenský ukazoval  v průběhu svého startu všem svým soupeřům od samého počátku pouze svoje záda a v cíli z toho bylo jasné vítězství! Blahopřejeme! To ale ještě nebylo pro nás zdaleka všechno… Start nejmladší přípravky dívek ozdobily výborným výkonem a výsledkem v cíli osmá Jana Maruška Lipenská. když hned za ní finišovala na 9. místě Leonka Eclerová!

229q
První zlatou medaili v r. 2017 vybojoval pro MORAVEC Team Matoušek Lipenský! A že mu věru sluší…

Druhou „placku“ vybojoval hned v následném startu přípravek nejmladších chlapců pro MORAVEC Filip Ecler. A byla to tentokrát stříbrná medaile! I Filipovi míří naše gratulace! Navíc ho v tomto startu „ze zadu jistil“ ještě mladičký a v cíli nakonec desátý, Honza Franta Lipenský!  Stále to ale ještě v tu druhou únorovou sobotu letošního roku nebylo pro MORAVEC v Ráječku všechno… Na „pětce“ se představili další dva naši „bombarďáci“, kteří dokázali výsledkově navázat na dost vysoce nastavenou laťku našimi elévy. Míša Hanousková  brala v kategorii mladších žen 9. místo a Matěj Mazánek finišoval v kategorii dorostenců jako 13! Bravo v Ráječku MORAVEC! Díky moc za vzorné repre oddílu, díky též podpůrným rodinným týmům! Výsledky jednoznačně ukazují, že zimní příprava se ubírá správným směrem. Zde si můžete odkontrolovat výše uváděné výsledky

Napsat komentář