Třídenní MTB manévry…

Když valchovští pořadatelé zrušili minulý pátek dopoledne Valchovský Kameňák, řekl jsem si: No tak jo, naši rajdři odpočinou, potrénují, doladí formu na 6. května do Protivanova“… Vůbec mě nenapadlo, jak ve střehu jsou bikeři MORAVEC Teamu, a jak bystře si dokázali zrealizovat za odpadnuvší Kameňák náhradní závodní program… Když začaly chodit informace o našich úspěších v Prusinovicích (Rohálovská 50), Zašové (Tour Petera Sagana) a ze Ski areálu Veselá u Valašského Maziříčí (MTB Valašský pohár), byl jsem šťastný, jak jsou naši šikovní a úspěšní…

IMG_20170429_130351
Jirka Zavřel – vítěz jedné z dětských kategorií Rohálovské 50!

Druhou stranou jsem se ale docela polekal, jak dlouho tento přísun výborných zpráv budu zpracovávat na naše www vědom si skutečnosti, že celé pondělí strávím co by dobrovolník na Boskovských bězích… Pomyslný trn z paty mi vytrhla Adélka Zavřelová… Nejen že  po tři dny cedila na výše uvedených race pot za MORAVEC Team, ale v pondělí na večer prokázala, že má i vysloveně reportérské a novinářské vlohy… Posuďte sami: 

Ahoj pane Koudelko. Píšu Vám report z našeho prodlouženého víkendu.

Pátek: Odjeli jsme směr Prusinovice, aby jsme si vyzvedli čísla na Rohálovskou 50. Pak jsme jeli k tetě a strejdovi na naši víkendovou základnu, kde na nás čekala tetina výborná svíčková.

IMG_20170429_130803
Adélce uniklo v Perusinovicích vítězství jen velmi těsně…
Sobota: Po snídani jsme vyrazili směr Prusinovice, aby jsme si zajeli nádherný a těžký závod. Jel s námi i strejda Karel. První jsem startovala já. Trať byla hodně do kopce a taky hodně blátivá. Po celou dobu jsem se držela na 1 místě až pak mě předjela jedna holka, tak jsem dojela do cíle 2. Bratr Jiří Zavřel startoval po mě. Měl menší okruh, ale také blátivý. Dojel do cíle na 1 místě. Po závodě jsme jeli k tetě na druhou svíčkovou a díky ní máme hodě síly. Pak jsme se vrátili na vyhlášení. Jak jsme se vrátili tak jsme si byli hrát z děckama v SOS vesničce.
20170429_131307-1
Neděle: Ráno opět vydatná snídaně. Jeli jsme do Zašové na Tour Petera Sagana. Setkání s Lucinkou a Matyášem Koudelkovými a jejich rodiči. Jirka z 57 místa na startu se v cíli ocitnul na 6 místě! Já jsem se z 3 řady ocitnula v cíli na 3 místě. Lucinka dojela na nádherném 8. místě. Mates z poslední řady na startu zabojoval a po nádherném výkonu dojel 10.
fotkymobil1136
Pondělí: Opět vydatná snídaně – 2 x tiramisu. Přesun na závody do Valašského Meziříčí Ski areál Veselá. Závody byly těžké a po louce a místy aji bláto. Jiřík dojel 3. a já na velkém a blátivém okruhu na 5. místě. Zdarec Moravec, Adélka Zavřelová.
Na výsledkový a fotodokumentační servis mrkněte zde:
IMG_20170430_144105
Zavřelovic rodinná medailová víkendová sbírka je kompletní!

Adélčin supr report doplním jenom tím, že v Prusinovicích naše barvy reprezentovala velmi zdatně i Adélka Kubinová, která, podobně jako Jirka Zavřel, dokázala vyhrát svoji kategorii! Díky všem výše jmenovaným za vzorné repre MORAVCE, podpůrným rodinným týmům, samozřejmě včetně, a k medailistům míří naše gratulovačka!  A Adélce Zavřelové „special thanks“ za supr reportáž!

Napsat komentář