KPŽ Hustopeče: zlato!

Hned druhé pokračování prestižní bikové série Kolo pro život, které, pohostily minulou sobotu z loňského cyklokempu nám dobře známé Hustopeče, přineslo MORAVEC Teamu výrazný úspěch v podobě zlaté medaile! Zasloužila se o ni v kategorii děvčat 12-13 let Eliška Hanáková, která znovu potvrdila, že se na úvod sezóny těší z excelentní formy!

IMG_6114
Jako skutečně výrazné posily MORAVEC Teamu se jeví šikovné bikerky, sestry Eliška a Anička Hanákovy! Minulou sobotu na KPŽ v Hustopečích to znovu potvrdily.

Eliška svým prvenstvím jasně dokázala, že její kvalitní výsledky z úvodních dvou závodů MTB Českého poháru z Kutné Hory a Prahy nebyly ani náhodou dílem náhody. Na jihu Moravy jí zdatně sekundovala nejen její mladší sestra Anna Hanáková (v kategorii dívek 10-11 let dojela na výborném 6. místě), ale i sourozrnci Lucinka a Matyáš Koudelkovi.

P1140323
Na čele „minivláčku“ závodu kategorie 10-11 let v Hustopečích vidíme našeho Matyáše Koudelku.

Zatím, co nejmladší z našich Lucka Koudelková se v kategorii děvčat 8-9 let dokázala prosadit do elitní TOP 5 (5. místo), jejímu bratrovi Matyášovi třoto umístění mezi chlapci 10 – 11 let uniklo jen velmi těsně (v cíli byl klasifikován na 6. místě). I Koudelkovi ukazují, že se v současnosti těší z výborné formy a závodnické pohody!

P1140331
Lucince Koudelkové dělá na startu „garde“ samotný olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý!

Elišce k vítězství blahopřejeme a všem čtyřem našim pak díky za vzorné repre oddílu a děkovačka letí samozřejmě i k podpůrným rodinným týmům! Už se těšíme na naše úspěšné mladé a talentované, až je uvidíme na první „Vrchovině“! A to by už mělo být tuto sobotu v Protivanově. Sem mrkněte na  kompletní výsledky z Hustopečí.

Napsat komentář