Medaile z Radíkova!

Pevnost Radíkov o minulém víkendu opět ožila, když se octila v obležení a pod docela razantním tlakem bikerských šiků všech věkových kategorií! Hned čtyři členové úderných skupin MORAVEC Teamu byli tomuto pomyslnému a v pravdě mírovému ataku účastni a reprezentovali skutečně skvěle! Výsledkem toho jsou zisky jedné zlaté, dvou stříbrných a jedné bronzové medaile! Bravo MORAVEC!  

IMG_20170520_122655a
Tak hoši, kdo dojel na tom druhém „flíčku“? No přece – Jonáš Janovskýýýýýý!

I zde, podobně jako na KpŽ si s věkovým rozpětím jednotlivých kategorií nedělali pořadatelé těžkou hlavu. V tomto případě však široké věkové rozpětí skutečně překvapovalo… O to je ale dosažený výsledek našich cennější! Už v odrážedlech zabojoval jako pravá česko – MORAVCOVSKÝ lvíček Jonášek Janovský, který se statečně proodrážel ke stříbrné medaili! Náš populární „Jony“ se vzápětí prezentoval i do startu MTB  dětí 7-10 let (!) a za pořadateli dovolené asistence tety Novotné nejen, že dojel do cíle, ale za svůj výkon obdržel pohár za statečnost! Bravo, blahopřejeme!

IMG_20170520_132618
Justýnka Novotná letos kráčí od vítězství k vítězství… Stříbrnou „bednu“ si v Radíkově užívala i Barča Janovská! Holky šikovný!

V závodě výše uvedené kategorie dívek neměla dvě naše děvčata soupeřky a o místo na stupních vítězů se podělila v pořadí: zlato Justýnka Novotná, stříbro Barunka Janovská. Radíkovské medailové ambice našeho silného „qarteta“ potvrdila ziskem bronzu v kategorii dívek 11-15(!) let Adélka Kubinová. Bikerské štaci, kterou má ve správě vysoce erudovaný cyklistický odborník Vladimír Opletal, a kterou pro MORAVEC „objevil“ trenér našeho junior týmu, Milan Tlamka, vévodí letitá vojenská pevnost, které návštěvu našim pořadatelé po vyhlášení výsledků umožnili vskutku pozorní hostitelé… Děkujeme! Blahopřejeme našim čtyřem mušketýrům k tučnému zisku a díky moc za vzorné repre oddílu! Díky moc též rodinným podpůrným týmům!

IMG_20170520_133114
Adéla Kubinová dokázala vybojovat v Radíkovské pevnosti bronz!

 

Napsat komentář