Vyloupený Anthropos…

Jednou z „rozcviček“ před závodem Světového poháru horských kol v Novém Městě na Moravě byl pro regionální bikery první závod Brněnské MTB ligy v Brně, na známých tratích Karla Vidláka u Anthroposu. Závod byl zároveň kvalifikačním pro vybrané kategorie na blížící se prestižní Letní olympijské hry dětí a mládeže, které pohostí Brno, a na kterých se cross country závod pojede právě na tomto okruhu. Borci a borky MORAVEC Teamu se zde představili v tom nejlepším světle a Anthropos v pravdě „vyloupili“… Třešničkou na dortu pro nás navíc je skutečnost, že po tomto závodě máme z našich řad dalšího olympionika!

P1310557
Po Radimu Kovářovi, Nikole Hlubinkové, Tereze Tlamkové, Adamu Sekaninovi,Adéle Šafářové a Tomáši Tlamkovi „Contadorovi“ je dalším, zatím „malým“ olympionikem Honza „Džony“ Šindelář!

Skutečně, forma našich rajdrů napříč všemi věkovými kategorií je aktuálně pozoruhodná! Svoje žákovské kategorie postupně v Brně povyhrávali Justýnka Novotná, Jirka Zavřel, Adélka Zavřelová a Roman Šindelář. Závod kadetů, kterým byl právě oním výše zmíňeným kvalifikačním na olympiádu,  s přehledem ovládl náš Honza „Džony“ Šindelář, který si tak už po středě může „rezervovat letenku“ na olympijské hry. Jeho výsledek je o to cennějšší, že závod absolvoval se sebezapřením, s bolestivě naraženou levou rukou (zranění z jevíčského etapáku, které „Džony“ „dokrmil“ nešťastným pádem do „bahenních lázní“ na poháru v Peci pod Sněžkou). Na nominaci reprezentačního trenéra JmK Petra Hermana mrkněte sem: ŠIRŠÍ NOMINACE ODM 2017 konečná

IMG_20170517_163440
Naše „mladé pušky“ zasahovaly svoje cíle v Brně neomylně a  u Anthroposu se předvedly v tom nejlepším světle! Zlato vybojovali ve svých kategoriích například a mimo jiných i Justýánka Novotná s Jirkou Zavřelem.

S konkurencí si v Brně pohrála v současné době ve velké pohodě závodící juniorka Jana „Džejn“ Tesařová, která vybojovala pro MORAVEC Team další zlato. Zbývá doplnit ještě „bramborovou“ medaili Barborky Janovské a zdůraznit skutečnost, že olympioničkou by se mohla ještě teoreticky stát i kadetka Anna Zemánková, která je mezi děvčaty vedena jako první náhradnice. Zapomněl-li jsem na některé další naše medailisty, dejte mi prosím vědět, doplním je. Výsledkové info jsem získal vlastně ze Zavřelovic supr fotogalerie, protože výsledkový servis je i týden od akce v poloze „0“. K medailistům letí naše nezbytná gratulovačka a všem pak bez rozdílu (podpůrné rodinné týmy včetně) díky za vzorné repre MORAVEC Teamu!

Napsat komentář