Triatlonová sezóna…

… je v současnosti stejně v plném proudu,  jako ta cyklistická! Dobře víme, že z našich řad je z ještě nedávné minulosti uznávanou triatlonistkou například Anička Tlamková.  Asi mi ale dáte za pravdu, že v současnosti nejvýše drží oddílový triatlonový prapor Adélka  a Jirka Zavřelovi, kteří se můžou pochlubit z minulosti už nejedním TOP úspěchem v této specifické sportovní disciplíně. Oba šikovní sourozenci potvrdili svoji sportovní univerzálnost zrovna nedávno, na dvou prestižních triatlonových kláních…

IMG_20170804_102228
Dva naši mladí triatlonisté v Novém Hrozenkově, krátce před první disciplínou!

Valachy Man, který se konal první srpnový pátek  v Novém Hrozenkově, je už po několik let tradičně součástí seriálu Vlachy Tour, což je unikátní seriál atraktivních závodů v různých disciplínách pro sportovce každého věku a kondice. Alespoň tak je napsáno v záhlaví webové stránky tohoto pětidílného seriálu, jehož předposlední pokračování v Novém Hrozenkově proběhlo právě za aktivní účasti sourozenců Adélky a Jirky Zavřelových. A jak už jsme si zvykli, neodjížděli naši spolehliví reprezentanti odtud s prázdnou! Adélka Zavřelová se v konkurenci více jak dvaceti závodnic dokázala prosadit na bronzový stupínek, když od zlata ji dělila necelá minutka! Brácha Adélky, Jirka Zavřel, měl podobná počet soupeřů a ve vyrovnaném závodě má jeho 7. místo také velkou cenu, vezmeme-li v úvahu, že ho od bronzu dělila – podobně jako „Adys“ od zlata – necelá minuta… Zde je k okouknutí z Valachy Mana kompletní výsledkový servis a studování výsledků je vskutku okulibéBravo děti!

IMG_20170804_112149
Jirka Zavřel má za sebou plavání a utíká do depa, kde se zakrátko vyšvihne do sedla svého biku!

O 24 hodin později se dva naši mladí spolehliví reprezentanti staví na start dalšího prestižního závodu – Královského triatlonu v Majetíně! Nedbajíc únavy z předešlé náročné race v Novém Hrozenkově, nedbajíc únavy z přesunu na nové závodiště, opět podávají Adélka s Jirkou v triatlonu ve svých kategoriích excelentní výkony! Mladá slečna Zavřelovic vskutku zazářila  a odnáší si zasloužené, suverénní prvenství, výborně jde svůj závod i Jirka, kterému bronz uniká jen velmi těsně: o 12 vteřinek… Ale i nepopulární, bramborová medaile má svou  vysokou cenu! V Majetíně se na startu kategorie starších žákyň objevuje v dresu Elite Sport Boskovice i Adéla Kubinová, která ve své kategorii blýskla ziskem stříbra! Zde jsou z Královského triatlonu v Majetíně kompletní výsledky, tuť je souhrnná fotogalerie z obou závodů, která podává jasný důkaz, že Zavřelovi zkrátka triatlony umí! Ještě jednou bravo, blahopřejeme k supr výsledkům a díky za vzorné repre MORAVCE! Podpůrnému rodinnému týmu samozřejmě taky!

IMG_20170805_123930
Zlatou medaili z loňska obhájila ve své kategorii na Královském triatlonu v Majetíně naše Adélka Zavřelová!

Napsat komentář