Terezka odstrtovala!

Jak výbornou cyklistkou v minulosti byla Terezka Tlamková, to máme, myslím, všichni ještě v živé paměti… Jen pro pořádek připomenu její největší úspěchy: kromě několikanásobného celkového prvenství v MTB Poháru Drahanské vrchoviny byla v r. 2009 mezi kadetkami 5. v Českém poháru horských kol a o rok později, na Mistrovství ČR v této kategorii, které pohostila Kuřim, dojela v závodě juniorek také na výborném, 5. místě! Z uvedeného plyne, že nejenže Terka v minulosti skvěle reprezentovala MORAVEC Team, ale hlavně: patřila v rámci ČR k užší špičce mezi kadetkami a později i mezi juniorkami!

IMG_1744
Je nepsaným zákonem cyklistiky, že skvělé bierky bývají i skvělé manželky…

V sobotu zažila Terezka Tlamková svůj startovní come back, ale v tak trochu jiné disciplíně. Vyrazila na obvykle dost dlouhý, obvykle dost náročný, ale zpravidla krásný závod (když ho jedete v tandemu s tím, koho opravdu milujete), který v tomto případě nese stručný název – manželství!  Velikou výhodou této race je to, že  ji nejede naše závodnice osamoceně, ale – jak už bylo řečeno – v tandemu s partnerem, který jí je za všech okolností vždy oporou, tou pravou vzpruhou, prostě tím, kterého má  – prostě řečeno – nejradši na světě! Manželem naší Tererzky je od minulé soboty cca 12.30 hodiny taky náš – Jakub Hlubinka! Oba snoubenci si za naší – samozřejmě  – nezbytné asistence řekli svoje osudové ANO v kostele Povýšení Svatého Kříže v Benešově. Už novomanželům Hlubinkovým jsme asi v jednu hodinu po poledni v sobotu 7. října LP 2017 popřáli za MORAVEC Team takto: Básnička

IMG_1952

Samozřejmě, že za poslední přací větou textu přání byly připojeny podpisy všech MORAVCŮ, kteří Terezce a Kubovi přišli v sobotu ke  startu do jejich společné race popřát… Když Terka s Kubou vyráželi z pomyslné startovací dráhy, pršelo jim z Nebe štěstí… Když zažívali společné foto v interiéru krásného benešovského kostela, ulpívaly na nich drobečky štěstí z rýže, kterými novomanžele děti z MORAVEC Teamu zkropili… Další dobré znamení… A když si Terezka s Kubíkem užívali prvních společných hodin v Posvátném Svazku, zamrkalo na ně i sluníčko! Na základě těchto indicií si dovolím prorokovat, že jejich manželské pouto bude trvalé, hodnotné a láskyplné… Zde mrkněte na fotogalerii z účinkování borců a borek (nejen) z MORAVEC Teamu o sváteční minulé sobotě.

Napsat komentář