Zapomenutí čerti.!?

Přesný název aktuality by měl vlastně být „Zapomenutí Zavřelovic a ostatní naši čerti…!“ Ne vše se dá stíhat v očekávaném termínu a to je právě případ (nejen) Zavřelovic multi-sportovně-akčních sourozenců Jirky a Adélky, kterým dlužím z července, resp. září pochvalu za jejich vzorné repre MORAVEC Teamu. V prvním případě se jednalo o skvělý výsledek na triatlonu ve Žďáru nad Sázavou, ve druhém případě to byl další  TOP výsledek, tentokrát v naší hlavní disciplíně MTB při závodech ve Křtinách (v obou případech ale pochválíme i další MORAVCE)  … A jestli je Vám divné, že jste „šošůvské čečetky“ už nějak dlouho neviděli, dozvíte se v závěru této aktuality, proč vlastně..?

IMG_20170729_111912
Jedno zlato, jedno stříbro a dva bronzy vybojovaly na triatlonu ve Žďáru nad Sázavou koncem července Adélka, Barča, Jirka a Justýnka. bravo MORAVEC!

Poslední čerencový víkend se ve Žďáru nad Sázavou konal jeden ze závodů Kepák JM Triatlonové ligy – XTrail Žďár nad Sázavou 2017. Do bojů v dětských kategoriích zde zasáhnul hned „qartet“ MORAVEC Teamu a jeho výsledky nás moc potěšily! Všichni se ve svých kategoriích dokázali prosadit na medailovou „bednu“! Lídrem byla zlatá Adélka Zavřelová, která zdolávala 100m jako plavec, 2km na svém oblíbeném kole a ve finále dala ještě 600m co by běžkyně! Svým čtyřem soupeřkám – pro změnu – nedala šanci a zvítězila náskokem více jak třičtvrtě minuty! Její týmoví parťáci, brácha Jirka Zavřel, Justýnka Novotná a Barunka Janovská nezústali o mnoho pozadu: Justýnka brala ve své kategorii stříbro, Jirka s Barunkou pak bronz! Bravo MORAVEC! Dodatečně blahopřejeme a dodatečně díky za vzorné repre oddílu! Zde mrkněte na fotogalerii, naleznete v ní i výsledkové listiny.

IMG_20170910_170147
Dvě nejlepší „mladší žákyně“ ze zářiového MTB ve Křtinách. Výsledky našich jsou o to pozoruhodnější, připomeneme-li skutečnost, že den před tím absolvovali těžkou MTB „Vrchovinu“ ve Velenově! Opět a ještě jednou: bravo MORAVEC!

Na konci první zářiové dekády bojovaly naše mladé šiky  včetně Jirka a Adélky Zavřelových na MTB race ve Křtinách, kterou zde pro děti místní pozorní pořadatelé už pravidelně po léta organizují. „Po črtech“ rychlý sourozenecký pár zde zdvojila další naše „pekelně“ rychlá sourozenecká dvojice: Matyášek a Lucinka Koudelkovic. A opět náš úderný „qartet“ zde předvedl parádní bierské číslo… Jirka Zavřel, Adélka Zavřelová a Matyáš Koudelka svoje kategorie s přehledem vyhráli, Lucinka Koudelková  finišovala ve svém závodě na stříbrné pozici! A co víc: Lucka Koudelková a Adélkou Zavřelovou si z pilnosti ještě „střihnuli“ závod mladších žákyň a protože v této kategorii nebyl příliš velký účastnický přetlak, vyjeli si holky ještě další zlato (Adélka) a stříbro (Lucinka). Pozoruhodné určitě bylo, že dokázali bez problémů na trati držet krok s o hodně staršími chlapci… A na závěr poznámka: předjezdce dělal dětem náš zkušený rajdr Lukáš Gregor a musel si hodně dávat na své mladé týmové kolegy pozor, aby svoji pozici zvládnul! Opět našim gratulace a velký dík za vzorné repre MORAVEC Teamu! Zde mrkněte na pěknou fotogalerii.

IMG_20171024_105235
Milan „Druhý“?  Aktuální australský trenér Jirky a Adélky se jmenuje Peter a je z našich sourozenců nadšený!

A kam že nám to Zavřelovic „2. motorizovaná divize MORAVEC Teamu“  v současnosti zmizela? Budu stručný: jsou v Austrálii… Ano, slyšíte, resp. čtete dobře… Že má tato rodina „boty s toulavého telete“, s tím už se budeme muset smířit… Ale nenechte se mýlit: nejedná se o žádnou „plitkou“ dovču, strávenou povalováním se na nějaké stupidní pláži v přítomnosti bachratých multimilionářů či petrolejových magnátů. Opak je pravdou. Jirka Zavřel s Adélkou Zavřelovou už mají opatřená silniční kola a pilně najíždějí ve zdejším – aktuálně jarním klimatu – poctivé kilometry a věřte – nevěřte – pod dohledem místního zkušeného cyklistického trenéra! A ten je z jejich schopností a výkonnosti nadšený! Od velitele úderné 2. motorizované divize MORAVEC Teamu, Jirky Zavřela – tatínka mám slíbený podrobnější report z prvních týdnů jejich dalekosáhlé invaze… Takže buďte na našich www stále ve střehu! Zde už mrkněte na první „fotkogalerii“

 

Napsat komentář