Adam vystrčil růžky!

Další z odchovanců MORAVCE, Adam Sekanina, který v r. 2013 přesedlal na silniční kolo, a který hájí toho času barvy týmu Favorit Brno, o sobě nechal hodně slyšet na právě skončeném prestižním čtyřetapovém mezinárodním závodě Vysočina Tour. Sedmé místo v elitní kategorii je pro Adama supr výsledek, navíc výraznou měrou pomohl i svému týmu k vítězství v soutěži družstev.

casovka_jednotlivci133
Kvality silničáře prokzal Adam Sekanina už na MČR žáků a kadetů v roce 2010 na Benešově. Vzpomínáte? Byl to on, kdo „udělal“ odvážným únikem závod kadetů – jednotlivců, byť tehdy nakonec dojel „až“ šestý…

Už v první etapě, která měřila 122 km a jela se v okolí Přibyslavi, se rodák z obce Suchý, blýskl desátým místem a stejného výsledku dosáhl i v etapě drhé (133 km v okolí Poličky). Na výborné výkony  navázal i v dalších dvou etapách, které se jely v okolí Bystřice nad Prnštejnem, a které měřili 128 resp. 82 km. V konečném sumáři ztratil na vítězného Rakušana Gaubitze pouho-pouhých 31 vteřinek… Bravo Adame, blahopřejeme k výkonu i výsledku! Stručné reporty z jednotlivých etap studujte zde:

I.http://www.ceskysvazcyklistiky.cz/clanek/4291_prvni-etapa-vysociny-pro-nemce-dinklera

II.http://www.ceskysvazcyklistiky.cz/clanek/4293_nemec-dinkler-haji-na-vysocine-vedeni

III.http://www.ceskysvazcyklistiky.cz/clanek/4296_na-vysocine-vyhral-treti-etapu-medek

IV.http://www.ceskysvazcyklistiky.cz/clanek/4301_rakusan-gaubitz-vitezem-zavodu-vysocina-2015